Juusto- ja Viinijuhlaa Jokioisilla

Viime vuonna paluun tehneet Jokioisten Juusto- ja Viinijuhlat järjestetään jälleen tunnelmallisena elokuun iltana 24.8.2024. Illan kruunu on jälleen runsas juustoista ja satokauden tuotteista koostuva buffetpöytä, jossa tuotteita muun muassa Hedvi Markkinoinnilta, Riitan Herkulta, Juustoportilta, Valiolta ja Jokioisten Leivältä.

half filled snifter glass

Musiikkitarjonnasta vastaavat tutut Mika Vahos bändeineen ja Hired Gun. Green River ja Life in the Jungle ottavat juhlien lavan haltuun ensimmäistä kertaa, samoin kun toivottu Markku Ketola. Ilta tarjoaa esiintymismahdollisuuden myös nuorille, kun illan starttaa forssalainen Blue Rain.

Juhlapaikkana toimii viime vuoden tavoin Jokioisten Tietotalon pihapiiri. Runsaan kysynnän vuoksi juhlatilana toimiva katos loppuunmyytiin tälle vuodelle nopeasti, mutta aiempien vuosien tapaan joitain pöytäpaikkoja on vielä vapaana juhlateltoissa. Varmistaakseen paikkansa varaus kannattaa tehdä kuitenkin mahdollisimman pian.

Juhlapäivänä Jokioisten Museorautatie ajaa junavuoron Humppilasta Jokioisille, eli myös Turusta ja Tampereelta juhlimaan pääsee helposti! 

Tervetuloa Jokioisille nauttimaan juustoista, viineistä ja musiikista, ystävien kanssa juhlien ja hauskaa pitäen!

Lisätietoja: Facebook/Instagram: Jokioisten Juusto- ja Viinijuhlat ja www.juustojaviinijuhlat.com

Aiheeseen liittyviä juttuja