Metsä- & retkeilytapahtuma Evolla

Metsä- ja retkeilytapahtuma on Evolla lauantaina 27.5.2023 klo 10-18. Maksuton tapahtuma järjestetään Evon metsäoppilaitoksen lähiympäristössä Saarelantie 1, Hämeenlinna. Kiinnostavaa ohjelmaa on tarjolla sekä metsäalan ammattilaisille että luonnosta kiinnostuneille retkeilijöille. Myös perhe viihtyy, sillä näkemistä ja kokemista on laidasta laitaan.

Metsä- & retkeilytapahtuma Evolla | Tapahtumat ja tekeminen | Kotiseutulainen

Evolla voi tutustua moniin retkeilyaktiviteetteihin, eläimiin, isoihin metsäkoneisiin, moottorisahauskisoihin, torikauppiaisiin jne. Tervetuloa paikan päälle viettämään mukava kesäpäivä! Ota uikkarit ja pyyhe mukaan, sillä voit pulahtaa Evon kampusalueella vaikkapa kolmeen eri järveen.

Metsäteemassa esitellään metsässä tehtävää työtä. Kiinnostavat näytteilleasettajat esittelevät omia koneita, laitteita ja palveluitaan, sekä pitävät työnäytöksiä. Moottorisahauksen SM-kisat järjestää Sumoki ry. Tapahtumassa on mukana myös moottorisahaveiston kisaajia, jotka kilpailevat Evon veistokisan voitosta.Retkeilyteema on suunnattu kaikelle kansalle. Evon upea retkeilyalue tarjoaa loistavat puitteet retkeilyyn. Tapahtumassa on retkeilyalan yrityksiä, jotka esittelevät omia palveluitaan. Yleisö pääsee kokeilemaan vaikkapa kanootteja ja maastopyöriä. Tilaisuudessa mukana olevat yrittäjät esittelevät myös retkillä tarvittavia varusteita.Mukana on myös eläimiä, joita pääsee rapsuttelemaan. Tule katsomaan mitä kaikkea kiinnostavaa on tarjolla. Huom! Itse tapahtuma on ilmainen, mutta pysäköinti maksaa 5€.

Ohjelmassa mm. työnäytöksiä, esim. Ponsse, John Deere ja Komatsu, Sumokin moottorisahauksen SM-kisat , moottorisahaveistokisa, eläimiä, miniaaseja, poniratsastusta, lampaita, retkeily- ja ulkoiluvarusteiden näyttelyt, melontamahdollisuus, maastopyöräilykurssi, luontotemppurata, ravintolapalvelut, luontojoogaa, radio-ohjattava safarirata, esteettömien retkeilyvarusteiden näyttely jne.

Tapahtumapaikkana on Hämeen ammatti-instituutin ja Hämeen ammattikorkeakoulun Evon kampusalue, Saarelantie 1, Evo, Hämeenlinna. Järjestäjä: Evon uusi aika -hanke sekä Hämeen ammatti-instituutti.

Aiheeseen liittyviä juttuja