Kesämuusikko viihdyttää Somerolla

Someron Kulttuuri on palkannut nuoren musiikinopiskelijan kesämuusikoksi #kesäduuniOP:n piikkiin yhteistyön kautta.

Kesämuusikko viihdyttää Somerolla | Tapahtumat ja tekeminen | Kotiseutulainen

Tänä vuonna kesämuusikko on 15-vuotias, oboen soittoa Sibelius Akatemian nuoriso-osastolla opiskeleva Anni-Elina Varonen.

Anni-Elina Varonen on esiintynyt eri puolella Suomessa ja Ruotsissa Varosten Perhekvartetin oboistina. Somerolla hän tulee esiintymään mm. Kiiruun puistossa, pankeissa, kaupoissa, kahviloissa, palvelutaloissa ja kadulla, mikäli sää sallii. Kesämuusikon työ on alkanut 7.6. ja hän on töissä vielä heinäkuun alkupuolella. 

Kesäkuussa kesämuusikoa voi kuulla  ainakin  Myötätuulen Majatalossa pe 11.6. klo 14, Kultelan savipuistossa na 14.6. klo 14,  Someron Optiikassa ke 16.6. klo 10 ja Lamminniemen hyvinvointikeskuksessa  klo 14 , Osuuspankissa to 17.6. klo 10.15 ja Katajakodissa klo 14, sekä Kiiruun puistossa pe 20.6. klo 13.30.

Aiheeseen liittyviä juttuja