Kevät-Ruokava järjestetään aprillipäivänä

Someron monitoimitalolla järjestetään huhtikuun alussa jälleen perinteikäs Kevät-Ruokava -tapahtuma.

Kevät-Ruokava järjestetään aprillipäivänä | Tapahtumat ja tekeminen | Kotiseutulainen

Aprillipäivänä 1.4. täyttyvät myyntipaikkojen pöydät mm.lähiruuasta, käsitöistä ja pääsiäiskoristeista. Tapahtumassa viihdyttävät nuoret musikantit soittoesityksellään sekä onnenpyörää pyörittävät pääsisäispuput. Messujen pikkuvieraille on järjestetty munajahti.

”Ruokava-messujen myyntipöydille on ollut mukavasti kysyntää, ja salin myyntipaikat ovat lähes täynnä”,Veera HälliRuokavan järjestelytoimikunnasta kertoo. ”Odotettavissa on vilkas messupäivä”, hän jatkaa.

Messujen yksi tärkeimmistä elementeistä on tarjota kävijöilleviihtyisä kohtaamispaikka kevään kynnyksellä. Ystävien ja tuttavien kohtaamiselle on paikkansa. Samalla on oiva tilaisuus ostaa lähialueen tuotteita. 

Tapahtuman järjestää Someron Esa ry vapaaehtoisvoimin. Kevät-Ruokava la 1.4. klo 10-16 Someron monitoimitalolla.

Lisätietoja:

Veera Hälli, Someron Esan Ruokavatoimikunta

halliveera@gmail.com, 044 9819716

Aiheeseen liittyviä juttuja