Mittava ulkoilupäivä Ypäjällä

Ypäjän kunnan, Hevosopiston ja Hämeen virkistysalueyhdistyksen yhdessä järjestämä ulkoilu- ja retkeilypäivä on lauantaina 4.5.2024 klo 10:00-16:00 Ypäjän Hevosopistolla ja Pertunkaaren urheilukentällä. 

man riding green bicycle

Tapahtuma on suunnattu kaikenikäisille ja se on täysin maksuton! Alueelle voi tulla tutustumaan erilaisiin toimintapisteisiin ja tapaamaan paikallisia yhdistyksiä ja toimijoita. Tässä muutamia tapahtuman kohokohtia:

Hevosopiston Kartanonpuistossa

Kepparirata, Ninja Warriors -rata, makkaranpaistomahdollisuus, hevosenkengän heittoa, luontokuvaajan arkeen tutustuminen, trangian käsittely, luontopolku, beach volley -mahdollisuus, pihapelejä, kulttuurireitti, hevosenkengän maalaus 4h,  pyörätestausta, ski out, retkeilytarvikkeisiin tutustuminen. Suomen retkeily, SPR, Liikenneturva, lettukioski klo 10:00-15:00.

Pertunkaaren alueella

Maastopyöräily, jousiammunta, juoksututka / pallotutka, frisbeegolf-asiantuntija esittelee lajia, pihasähly, terveyskävely, kävelytesti. Lions club Ypäjä.

Tolmin laavun ympäristössä

Metsäjooga klo 11.00 ja 13.00 (30-40min) maksuton, Naturenelis Satu Nelimarkka ja Ypäjän riistamiehet toiminnan esittely. Ypäjän riistamiehet ja Jokiläänin riistanhoitoyhdistys.

Perjantaina 3.5. järjestämme koululaisille oman vastaavan päivän. Tapahtuma tarjoaa upean tilaisuuden nauttia ulkoilusta ja tutustua luontoon yhdessä perheen kanssa.

Aiheeseen liittyviä juttuja