Metsä- & Retkeilytapahtuma 27.5.2023

Hämeenlinnan Evolla tapahtuu lauantaina 27.5.2023 klo 10-18. Silloin järjestetään Evon Metsä-& Retkeilytapahtuma. Evonkampus ja retkeilyalue tarjoavat hienot puitteet ensimmäistä kertaa järjestettävälle tapahtumalle. Kiinnostavaa ohjelmaa on tarjolla sekä metsäalan ammattilaisille että luonnosta kiinnostuneille retkeilijöille.

Metsä- & Retkeilytapahtuma 27.5.2023 | Tapahtumat ja tekeminen | Kotiseutulainen

Metsäteemassa esitellään metsässä tehtävää työtä. Kiinnostavat näytteilleasettajat esittelevät omia koneita, laitteita ja palveluitaan, sekä pitävät työnäytöksiä.Mukaan on tähän mennessä ilmoittautuneet muun muassa Ponsse, Komatsu, Riihimäen teollisuuspalvelu, Stora Enso, Husqvarna ja Hankkija. Moottorisahauksen SM-kisat järjestää Sumoki ry. Tapahtumassa on mukana myös noin 15 moottorisahaveiston kisaajaa, jotka kilpailevat Evon veistokisan voitosta.

Retkeilyteema on suunnattu kaikelle kansalle. Evon upea retkeilyalue tarjoaa loistavat puitteet retkeilyyn. Tapahtumassa on retkeilyalan yrityksiä, jotka esittelevät omia palveluitaan. Yleisö pääsee kokeilemaan kanootteja, maastopyöriä, nuotion sytytystä, tiedepolkua jne. Tilaisuudessa mukana olevat yrittäjät esittelevät myös retkillä tarvittavia varusteita.

Tapahtumapaikkana on Hämeen ammatti-instituutin ja Hämeen ammattikorkeakoulun Evon kampusalue, jonka ympäristöön eri näytökset, asiantuntijapuheenvuorot ja retkeilyyn liittyvät aktiviteetit toteutetaan. Evon koulun sisäpiha pyhitetään maalaistorille, jossa voi tehdä hyviä ostoksia ja maistella yritysten esittelemiä retkiruokia.

hami.fi/evon-metsa-retkeily-messut/

www.facebook.com/EvonMetsajaRetkeily

Aiheeseen liittyviä juttuja