Joulupuu -keräys järjestetään Loimaalla 1.12.-16.12.2022 

MLL Loimaan kaupungin yhdistys järjestää tänä vuonna Joulupuu-keräyksen. Keräys järjestetään yhteistyössä alueen muiden MLL yhdistysten kanssa: Alastaron MLL, Mellilän MLL ja Metsämaan MLL. Hyväntekeväisyyskeräyksellä kerätään joululahjoja loimaalaisille lapsille ja nuorille, jotka muuten jäisivät ilman joululahjoja.

red round fruit on white plastic container

Jokainen lahjapaketti tuo lämmintä joulumieltä ja iloa saajalleen. Joulupuu-keräys on valtakunnallinen ja mukana on paikalliskeräysten järjestäjiä ympäri Suomen. 

Joulupuu-keräyspisteinä ovat tänä vuonna Loimaan pääkirjasto, Alastaron kirjasto, Hirvikosken kirjasto ja Mellilän kirjasto. Lisäksi 6.12. Tromblandia -tapahtumassa sekä 10.12. Hurrikaanin ottelussa. Keräyspisteissä on joulukuusi, joka on koristeltu ja siinä roikkuu pakettikortteja. Pakettikortissa on lahjansaajan ikä ja sukupuoli. 

Pakettikortti tulee noutaa ensin joltain keräyspisteeltä ja se kiinnitetään lahjapaketin päälle. Toiveenamme on, että lahjat toimitettaisiin paketoituina lahjakassiin. Lahjan tulee olla käyttämätön, joko itse tehty tai ostettu lahja. Lahja ei voi sisältää rahaa, mutta lahjakortit ovat sallittuja. 

Lahjapaketti toimitetaan yhdessä pakettikortin kanssa jollekin keräyspisteelle ennen keräysajan päättymistä. Joulupuu-keräys päättyy 16. joulukuuta 2022, jonka jälkeen lahjat lajitellaan ja toimitetaan saajille Loimaan kaupungin sosiaalitoimen kautta. 

Rahalahjoituksia on mahdollista tehdä eJoulupuu -keräyksen kautta, www.ejoulupuu.fi/loimaa. Myös suoranumerolla 2731 on mahdollista tehdä lahjoitus Mobilepaylla (Keräyslupa RA/2020/639). Saaduilla lahjoitusvaroilla hankitaan mm. puuttuvia joululahjoja Loimaan keräykseen. Keräyspisteiden lisäksi keräykseen tukensa ovat antaneet: Loimaan Joet ry, Simo Pietilän tila Oy ja Kivikaiverrus Niittymäki Oy

Aiheeseen liittyviä juttuja