Forssan seudun vuoden teko -finalistit on nyt valittu

Forssan Seudun Nuorkauppakamarin järjestämän Forssan seudun vuoden teko -kilpailun finalistit valittiin useiden hyvien ehdotusten joukosta maanantaina 12.12.2022.

Forssan seudun vuoden teko -finalistit on nyt valittu | Kotiseutu | Kotiseutulainen

Raati oli yksimielinen valinnoista, vaikka finaalipaikan olisi ansainnut ihan jokainen ehdotuksista. Tänä vuonna raadissa oli edustajia Asenne Ry:stä, Forssan nuorisovaltuustosta, OP Lounaismaasta, Forssan seudun nuorkauppakamarista ja Kotiseutulaisesta.

Raati valitsi finaaliin yleisön äänestettäväksi viisi vaikuttavaa tekoa vuoden ajalta. Mukaan mahtuu konserttia, karaokea, liikuntaa, auttamista ja hyväntekeväisyyttä.Finaaliin pääsivät seuraavat ehdokkaat ja teot:

Forssan seudun MLL:npaikallisyhdistykset. He järjestivät keväällä 2022 lapsille suunnatun Hevisaurus-konsertin, joka keräsi paikalle yli 2000 lasta perheineen nauttimaan ilmaisesta konsertista.

Janne Korpela ja hyväntekeväisyysjuoksut. Janne on monena vuonna toteuttanut erilaisia hyväntekeväisyystempauksia, joilla on kerätty rahaa ja muita lahjoituksia erilaisille kohteille. Hän on myös tsempannut useita lähtemään liikkumaan.

Mira Prykhodko. Mira on vapaaehtoisvoimin organisoinut keräysverkoston Ukrainan sotaa pakenevien auttamiseksi. 

Forssan seurakunnan PikkuHelppi. PikkuHelppi tarjoaa maksutonta tukea, hengähdystaukoa ja apua lapsiperheiden arkeen. Tällaisena maailman aikana monelle perheelle tuki ja ohjaus ovat todella tärkeitä, kun oma jaksaminen on kortilla.

Taina Saarinen.Tainan järjestämät, lähes viikottaiset karaokeillat seudun kehitysvammaisille ja heidän avustajailleen tai läheisilleen ovat koonneen tiistai-iltaisin joka kerta 30-70 henkilöä laulamaan karaokea, nauttimaan musiikista, tapaamaan toisiaan ja juomaan kupin kahvia.

Finalistien esittelyt sekä äänestyksen löydät osoitteesta www.forssajc.fi/vuoden-teko. Äänestys on käynnissä 21.12.2022–14.1.2023. Sähköisen äänestyksen lisäksi voit antaa äänesi perinteisesti paperilapulla Pikku Pistrinassa (Hämeentie 11, Forssa).

Voittaja palkitaan 21.1.2023 jo perinteikkäässä Forssan Seudun Nuorkauppakamarin järjestämässä Suomen Nuorkauppakamarien vuoden aloittavassa koulutustapahtumassa. Samassa tilaisuudessa palkitaan myös Vuoden Business Vaikuttaja.

Aiheeseen liittyviä juttuja