Koko perheen iloinen Suomen luonnonpäivä Saaren Kansanpuistossa lauantaina  27.8.2022 

Ihan Koirana Mennään ry esittää Pupu Pitkäkorvan hauskanhupsu hännäntupsu teatteriesityksen Saaren kansanpuiston näyttämöllä klo 11.00 ja klo 13.00. Näytöksiin vapaa pääsy.

Koko perheen iloinen Suomen luonnonpäivä Saaren Kansanpuistossa lauantaina  27.8.2022  | Tapahtumat ja tekeminen | Kotiseutulainen

Tapiottaren taika yrityksen Oona Tapiomaa vetää  luontokylpyjä alueella ja juttelee luonnon ihmeellisyyksistä. Oppaan avulla päästään tutustumaan lähiluontoon. Luontokylvyt ( kesto 30 min ) lähtevät Tannisen museon luota klo 10.00 , klo 12.00, klo 13.30 ja klo 14.30. Tannisen museo on avoinna ja lapsille on järjestetty  toiminnallista museotekemistä. Tammelan 4H-yhdistys järjestää Metsähupin luontoaiheisilla rasteilla. Portaan Purjehduskerho opettaa purjehdusta.  Erärenki tuo kanootteja ja SUP lautoja ,ne olisivat opastettuna kokeiltavissa klo 13-16.Koko perheen tapahtumassa pääsee myös uimaan ja patikoimaan Kaukolanharjun näkötornille. Kaukolanharjun näkötorni on avoinna klo 12.00-18.00.

Tapahtumaan on vapaa pääsy!

Lounais-Hämeen Pirtti ja Saaren kioski myös avoinna. Pirtillä on lasten buffa tarjolla.

Aiheeseen liittyviä juttuja