Markkinat ja Venetsialaiset Humppilassa

Sadonkorjuumarkkinat 27.8. 11-14 järjestetään nyt viidennettä kertaa Humppilassa elokuun lopulla tapahtuma-alue Lassarilla. Markkinoilla mukana toimintansa esittelijöitä, käsitöitä, vihanneksia, kirppismyyjiä sekä montaa muuta! Lapsille markkinoilla löytyy glittermaalausta iholle, ilmapallojen puhallusta sekä värikkäin tussein ilmapallojen koristelua ym.! Myyntipaikat ovat ilmaisia. Ota yhteyttä tiia.kakkonen@humppila.fi tai soita 0447153635.

Markkinat ja Venetsialaiset Humppilassa | Tapahtumat ja tekeminen | Kotiseutulainen

Humppilan Venetsialaiset klo 18.00 alkaen. 

Pääesiintyjänä on tunnettu eurodanceyhtye Chorale, joka on tuttu suuresta hitistä univiidakko. 

Stand Up- komiikkaa tarjoilee Jokioisilla vaikuttava Marju-Nella Himanen, joka pyörittää omaa Vanhankurpan navettaa Jokioisilla. 

Mansesteri on on suomalainen rap-yhtye, jonka muodostavat tamperelaiset rap-muusikot Mc Mane ja Vainis sekä heidän virallinen keikka DJ, DJ Kalu. 

DJ Clinte viihdyttää yleisöä soittamalla kuumimpia hittejä sekä aina ihania ikivihreitä suosikkeja!

ELSA on valloittavan ihana hyvän mielen rockbändi, jonka levittämä hymy ei katoa kuulijalta hetkeen. Lauluissa käsitellään elämän iloja ja suruja.

Tapahtumassa on ikäraja 18-vuotta. Lippuja voi ostaa ennakkoon Humppilan kirjastosta tai Humppilan kenkämaailmasta. Mikäli sataa vettä, muistathan, että tapahtuma-alueelle ei saa tuoda sateenvarjoja.

 Humppilan kunta järjestää tapahtuman yhdessä Kenkämaailma Oy:n, Suomen Telakoneen, MT-Tukku OY:n  sekä OP Humppila-Metsämaan kanssa.

 Alueella  on anniskelu sekä ruokatarjontaa: ruoka-auto, grillimakkaraa sekä ruokailuteltta. Illan päättää ilotulitus! 

Aiheeseen liittyviä juttuja