Jokainen asiakas on yksilö – aitoja kohtaamisia kasvotusten ja kokonaisvaltaista hoitoa

Työterveysasema Oiva on laajentanut toimintaansa Forssasta Somerolle. Oivan osaajatiimi toivoo, että somerolaiset yrittäjät solmisivat sopimuksen tämän vuoden aikana, että Someron kaupungin työterveyshuollon tiedot saadaan siirrettyä sujuvasti Oivalle.

Jokainen asiakas on yksilö - aitoja kohtaamisia kasvotusten ja kokonaisvaltaista hoitoa | Yritysuutiset | Kotiseutulainen

– Aloitimme toiminnan tämän vuoden tammikuussa Forssassa  jo tammikuussa Päivi Suikkanen Kimalan Kylähammaslääkäristä kysyi, koska laajennamme Somerolle. Ajatus jäi hautumaan ja kun Someron työterveys päätettiin lopettaa, aika nopeilla päätöksillä laajensimme toiminnan Somerolle Kimalan kanssa yhteisiin tiloihin, Oivan perustaja, työterveyshoitaja Tiina Romu kertoo innoissaan.

 – Meille on tärkeää asiakas, on hän yrittäjä, työntekijä tai yksityinen henkilö. Hoidamme kaikkia kokonaisvaltaisesti yksilöinä ja pienenä yksikkönä voimme tehdä nopeita ratkaisuja, työterveyshuollon erikoislääkäri ja osakas Riikka Aalto toteaa.

– Meidän arkea ovat mm. työterveystarkastukset ja ajokorttitarkastukset sekä sairasvastaanotot. Teemme lähetteitä erilaisiin arvioihinja lisätutkimuksiin sekä määräämme oikean ja tarvittavan lääkityksen. Lisäksi meillä on laboratorio, fysioterapia ja psykologin palvelut.

Älä jätä asioita odottamaan -toimi terveytesi hyväksi 

 – Toiminnan lähtökohtana on aito yhteistyö ilman byrokratiaa ja aina on henkilö, jonka kanssa asioidaan. Ajan voi varata soittamalla ja jos ei heti vastata, soitamme takaisin, työterveyshoitaja Tiina Romu sanoo.

– Yritykset eivät aina tiedä monipuolisista palveluistamme ja useasti saatetaan olettaa, että kaikki on hyvin, vaikka näin ei ole. Minulle tulee useita asiakkaita, joilla on pitkälle edenneitä ongelmia ja olisi ollut tärkeää päästä aikaisemmin hoitoon. On tärkeää panostaa ennaltaehkäisevään työhön, erikoislääkäri Riikka Aalto toteaa.

 – Terve työntekijä on osa yrityksen kannattavuutta ja ilman työntekijöitä ei ole yritystä. Me olemme täällä asiakkaita varten. Meidän kanssa voi aina keskustella ja meiltä voi aina kysyä, Tiina Romu tiivistää.

Teksti: Minna Al-Taeshi

Aiheeseen liittyviä juttuja