Takaisin luontoon 

Hengitysliitto ja sen paikalliset hengitysyhdistykset kautta maan halusivat muistuttaa Ilman päivänä 26.8. luonnon terveysvaikutuksista. Näitä tutkitusti ovat muun muassa stressistä palautuminen, fyysisen aktiivisuuden tuoma kunto ja vastustuskyvyn vahvistuminen.

selrctive focus of white flowers

Forssan Seudun Hengitysyhdistys järjestää kaikille kiinnostuneille matalan kynnyksen luontotapahtuman eri paikkakuntien kuntoportaiden opastuksen sekä hengitys- ja rentoutustuokion merkeissä. Mukaan ovat tervetulleita kaikenikäiset ja -kuntoiset. Mukaan et tarvitse kuin säänmukaisen varustuksen. Jokainen voi osallistua oman terveydentilansa sallimissa rajoissa. Seuraava tapahtuma on Jokioisilla pe 9.9. klo 17, sekä Tammelassa pe 16.9. klo 18 ja Ypäjällä la 24.9. klo 13. 

Yksittäisen tapahtuman kesto on n. 2 tuntia ja ohjaajana Hyvinvointialan yrittäjä Nina Pajanti-Raudus Rentoutuskeskus Kehrästä. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita.

Forssan Seudun Hengitysyhdistyksen liikuntaryhmät (www.hengitysyhdistys.fi/forssanseutu/)  kokoontuvat kello 17.45-18.45. Vesihelmen kuntosalin ohjaajana Jenny Vääri. Asahi-tunnit alkavat syyskuun loppupuolella Tehtaankoululla, ohjaaja Janette Koskinen. Vertaisohjatut kuntosalivuorot ovat tauotta toimineet Tyykihovissa keskiviikkoisin 18-19 ja perjantaisin 15-17 aikoina.

Aiheeseen liittyviä juttuja