Loimaan teatterin kevään ohjelmistossa kolme vierailua ja kaksi omaa esitystä

Loimaan teatterin kevään ohjelmisto on tavallista runsaampi kolmen vierailuesityksen täydentämänä.

Timo Lavikainen ja Pasi Karppi miehisten keskustelujen parissa.

Timo Lavikainen ja Pasi Karppi miehisten keskustelujen parissa.

Vierailut aloittaa pe 25.3. Timo Lavikaisen ja Pasi Karpin Suomeen tuoma 80-luvun kulttiklassikko Mies miehelle.  Se on koostettu Mel Smithin ja Griff Rhys Jonesin legendaarisista keskusteluista brittisarjassa Alas Smith and Jones. Suomessa sketsiohjelmaa esitettiin nimellä Lunta tupaan. Mies miehelle puhutaan muun muassa rahaongelmista, lastenkasvatuksesta, keski-iän kriisistä, unettomuudesta, seksistä, uskonnosta ja naisista. Kovin, kovin paljon naisista!

Ennen pääsiäistä ke 13.4. teatteri saa vieraakseen Turu Teatterin. Esitys Öökuninganna / Yön kuningatar on vironkielistä teatteria. Suomenkielinen tekstitys kulkee tarinassa mukana. Lavalla nähdään kaksi virolaista ammattinäyttelijää, Tene Ruubel ja Marin Mägi-Efert. Ohjaaja on Siim Maaten. Jane lähtee varkaisiin, mutta joutuukin yllättäen töihin oudosti käyttäytyvän vanhan rouvan luo. Sudet ulvovat ja poliisiauton valot välkkyvät, eikä kukaan osaa aavistaa mihin tapahtumien vyöry vie…

Pääsiäislauantaina 16.4. vierailee BurRakas ry:n vauhdikas show Burleskin voimalla elämisen iloa! Burleskiin rakastuneiden yhdistys eli BurRakas ry on kiertävä ryhmä, joka nauttii yleisön viihdyttämisestä. Kaksi settiä mahtavaa burleskia väliaikoineen.

Huhtikuun lopussa saa ensi-iltansa teatteritaiteen perusopetuksen viidennen ja seitsemännen vuoden oppilaiden esitys Andersen x 3. Esitys sisältää kolme klassikkosatua pienoisversioina. Ohjaajina Mekku Mutala ja Sari Äikää-Torkkeli.

Toukokuun puolivälissä teatterilla nähdään loimaalaista tuotantoa, kun Lea Karolius ja Iina Wahlström esittävät omiin runoihinsa pohjautuvan pienoisnäytelmän Äidin tyttäret pe 13.5. ja su 15.5. Kaksi siskoa kohtaa toisensa äidin kuoleman jälkeen. Silloin kohtaavat myös sukupolvelta toiselle siirtyneet odotukset.

Aiheeseen liittyviä juttuja