Riuttaskorven perheen odotettu joulukonsertti

”Hiljennytään kuulemaan joulun sanomaa musiikin kautta, joka lohtua jokaiselle tuo. Todeta yhdessä voimme, on nyt rauha ja kohta on jouluyö”

Riuttaskorven perheen odotettu joulukonsertti | Tapahtumat ja tekeminen | Kotiseutulainen

Harjoituksissa on paljon naurua, meteliä, rumpujen pärinää, basson jytkettä, kitaran komppia, pianon pimputusta ja jossain välissä se laulukin soi! 

– Meitä on mukana parisenkymmentä. On haastavaa saada iso porukka koolle harjoituksiin eri puolilta Etelä-Suomea, mutta kun on  intoa ja lujaa tahtoa tehdä tätä niin miksei, kertoo Sari Riuttaskorpi.

Pirkko ja Antti Riuttaskorven perheen joulukonsertti järjestetään taas yhdessä lasten,heidän puolisoidensa ja lastenlasten  kanssa.  

− Monet ihmiset, joita olen Loimaalla tavannut, ovat sanoneet, että heidän joulunsa alkaa joulukonsertistamme, sanoo Sari Riuttaskorpi. 

Riuttaskorven perheen odotettu joulukonsertti | Tapahtumat ja tekeminen | Kotiseutulainen

Riuttaskorven perhe on  järjestänyt joulukonsertteja yli 20 vuoden ajan. Viime vuosi jäi välistä koronan takia.  

−Nyt olemme suurella innolla taas kokoontuneeet ja harjoitelleet tämän vuoden konserttia varten.  Ohjelmistomme rakentuu tutuista lauluista, joita esitetään eri kokoonpanoissa, muun muassa Oi Jouluyö, Joulun niin kauniiksi teimme (Nina. S Newton) Varpunen Jouluaamuna, Mielenrauhaa, Jouluyön hymni ja monia muita ihania, tunnelmallisia joululauluja. Lastenlapset laulavat myös konsertissa!

Riuttaskorven perheen joulukonsertti Kanta-Loimaan kirkossa su 12.12 klo 18. Vapaa pääsy. Rahalahja Itä-Euroopan katulasten hyväksi seurakunnan kautta.  Tapahtumassa on käytössä koronapassi, joka tullaan tarkistamaan kaikilta yli 16-vuotiailta. Tämän lisäksi täytyy esittää henkilöllisyystodistus (ajokorttikin kelpaa). Suojamaskia suositellaan!

Aiheeseen liittyviä juttuja