The Doltones Rautalankaparaatiin

The Doltones on perustettu vajaa 10 vuotta sitten ennestään muissa yhteyksissä soitaneiden tuttujen kesken. Yhtyeen musiikki nojaa vahvasti omiin sävellyksiin ja keikalla kuullaan myös tyyliin istuvia lainakappaleita esikuvilta.

The Doltones Rautalankaparaatiin | Tapahtumat ja tekeminen | Kotiseutulainen

Tyylillisesti bandi liikkuu amerikkalaisen kitarainstrumentaalin ja Italo Western -soundtrackien kaltaisessa maisemassa unohtamatta kaikuja avaruudesta.

The Doltonesilta tuli juuri ulos kolmas CD Sound Recycle Machine joka julkaistiin Amerikkalaisen Double Crown levy-yhtiön kautta, ja aikaisemmat julkaisut Dance Or Die ja Stormrider samaisella levymerkillä valittiin vuoden levyiksi englantilaisessa Pipeline Instrumental Reviev magazinessa.

Hannu Könönen: Solo kitara

Marko Rahikainen: Komppi kitara

Jukka Väisänen: Basso

J-P Harju: rummut

Aiheeseen liittyviä juttuja