Humppilan Venetsialaiset 26.8.2023

Toista kertaa järjestettävät Humppilan Venetsialaiset järjestetään tapahtuma-alue Lassarilla, joka nimensä mukaisesti sijaitsee Humppilan Lasin vieressä. Portit aukeavat klo 16.00 ja ilta huipentuu ilotulitukseen puolenyön aikaan.

crowd of people flying heart lanterns in the sky

Illan aloittaa Trashville klo 17.00. Bändin musiikkia voisi kuvailla nopeatempoiseksi rockiksi, jossa on vahva country-viba. 

Netta Skog on digihaitarinsoiton maailmanmestari ja hänen esityksensä alkaa klo 18.30. Hän pystyy loihtimaan digiharmonikastaan sellaiset soundit, ettet silmät sulkiessasi usko mikä soitin todella on kyseessä. Musiikki vaihtelee heavymetallista klassiseen ja jopa elokuva-soundtrackeihin.

Yksi Suomen aktiivisimmista bilebändeistä Joku Paikallinen Bändi kiipeää lauteille klo 19.30. Kemistä kotoisin oleva suomrockpop-yhtye saa mukaansa viimeisetkin pöydissä istujat. Joku Paikallinen Bändi soittaa suomirockin klassikoita, joita sinäkin osaat laulaa mukana!

Dj Clinte kajauttaa Humppilan yöhön uusimmat hitit klo 21.00 (ehkä muutama vanhempikin biisi kuullaan).

Helsinkiläinen Faija aloittaa keikkansa klo 21.00. Faijan Spotifyssa suosituimpia kappaleitaan ovat Noin vuorokauden mittainen taivas ja Sama suunta. Musiikkia voisi kuvailla moderniksi iskelmäksi.

Illan päättää klo 23.15 aloittava Costee joka on tullut tutuksi Sima-yhtyeen toisena jäsenenä. Tämän nuoren pop-laulajan sooloura on ollut nousujohteinen ja hänen esikoisalbuminsa Ehkä tää joskus vielä naurattaa striimasi platinaa vuonna 2019.

Musiikista ei tarvitse nauttia K18-tapahtumassa kuivin suin, sillä nälkäisiä ja janoisia palvelee Liekkitiimin ravintola, josta löytyy myös anniskeluoikeudet, myös Makulihan varraspossua on myynnissä.

Tapahtuman ääni- ja valotekniikasta vastaa matkulainen Tähtisoundi. Humppilan Kenkämaailma on ollut myös järjestelyissä mukana. Muita sponsoreita ovat S-Hämeenmaa, Humppilan Yrittäjät, Maataloustilitoimisto Hannu Mustonen, ja OP Humppila-Metsämaa.

Ennakkolippuja myynnissä www.tiketti.fi hintaan 22,50 ja portilta 25,00 euroa. Tiketin lippuja voit ostaa myös R-kioskilta ja jos sinulla on käytössä Kulttuuriseteli voit käyttää sen myös Humppilan Venetsialaisten lippuihin.

Seuraa Facebook: Humppilan Venetsialaiset, Humppilan kunnan kesäsometteja, Humppilan kunta.

Instagram: humppilankunta ja humppila_kesasomettaja.

Aiheeseen liittyviä juttuja