Odotetut Iltapäivätanssit alkavat jälleen

Forssan kaupungin liikuntasihteeri Pauliina Jolanki kertoo iloisen uutisen: Iltapäivätanssit alkavat jälleen. Koronan vuoksi niitä ei ole voitu järjestää, mutta nyt ohjelma on valmiina ja aloitustahdit kuullaan 28.10.

Pauliina Jolanki ja tanssin ohjausta pitänyt Risto Rantala näyttivät mallia suosituissa tansseissa ennen koronaa.

Pauliina Jolanki  ja tanssin ohjausta pitänyt Risto Rantala näyttivät mallia suosituissa tansseissa ennen koronaa.

− Tanssi on niin hyvää liikuntaa. Se virkistää myös mieltä ja moni sellainenkin, joka ei muuten ole innoissaan liikunnasta, tykkää tanssia.

Tanssi vaikuttaa suotuisasta paitsi toimintakykyyn, myös tasapainoon. Tutkimusten mukaan tanssi on hyväksi myös sydämelle. No toki, onhan tanssiessa hyvänolon hormoonit liikkeellä ja hymykin herkässä!

Tansseissa on aina elävää musiikkia, naistentunti, kahviokin käytössä ja arpajaiset. Lipun hinta on pidetty edullisena ja kaupanpäälle saa vielä kahvin ja pullan. 

Tanssit järjestetään torstai-iltapäivisin Forssan Järjestöjentalolla, osoitteessa Kuhalankatu 17  klo 13-16.

− Tunnelma on aina ollut niin hyväntuulinen ja innostava. Kannattaa siis tulla kauempaakin. Kolme tuntia tanssia on hyvä  annos liikuntaa ja onhan se taas mukava tavata tuttuja ja tutustua vaikka uusiinkin ihmisiin, Pauliina Jolanki kertoo innoissaan.

Niin paljon häneltä on tansseja jo kyselty, että Pauliina Jolanki huokaisee varmasti helpotuksesta, kun tanssit saadaan taas pyörimään!

Aiheeseen liittyviä juttuja