Kiitos ensimmäisestä vuodesta

Kotiseutulainen on nyt ilmestynyt säännöllisesti yhden vuoden ajan. Vuosi on ollut jatkuvan kehityksen aikaa – kehitysideat eivät lopu. Olemme saaneet paljon palautetta, paljon toiveita ja ideoita myös lukijoilta ja ilmoittajilta. Ne luovat myös innostusta – koska ne kertovat, että lehteä luetaan tarkasti.

Kiitos ensimmäisestä vuodesta | Pääkirjoitukset | Kotiseutulainen

Kotiseutulainen on monella tavalla saavuttanut sen, mitä toivoimme. Paikkansa ihmisten elämässä- Paikkansa yhtenä tiedonvälittäjänä, oman paikkakunnan ja seutukunnan ihmisistä, ilmiöistä, asioista ja tapahtumista kertovana kanavana.

Olemme onnistuneet jopa oman jakelualueemme ulkopuolelle saamaan sanaa siitä, että täällä on niin paljon hyvää – kannattaa tulla katsomaan. Lehdet lähtevät nopeaan tahtiin lehtipisteistämme, joita on jo yli 50. Olemme saaneet lehden tilauksia jo eri puolilta Suomea, kun seudulla sukuloineet tai matkailleet haluavat seurata mitä seudulla tapahtuu.

Kulunut vuosi on koronasta huolimatta ollut hieno vuosi. Olemme kiitollisia jokaisessa juttuvinkistä, jokaisesta ideasta ja palautteesta lukijoillemme. Ilmoitukset ovat lehden tulonlähde ja olemme innoissamme joka kerta, kun kuulemme ilmoittajalta miten hyvin ilmoitus on toiminut ja tuonut asiakkaita. Ja totta kai kiitämme jokaista tiimimme jäsentä työpanoksesta, joka usein on ollut paljon enemmän kuin virallinen työaika.

Kotiseutulainen on meidän lehti. Meidän kaikkien. Sitä tehdään meitä varten. Ja se on olemassa juuri niin kauan, kun paikalliset yrittäjät ja lukijat siihen uskovat ja pitävät sitä tärkeänä, paikallisena tiedonvälittäjänä,

Toisen vuoden tavoite? Tehdä kanssanne vielä parempaa Kotiseutulaista!

Maire Soiluva
Päätoimittaja

Aiheeseen liittyviä juttuja