Unelmien Lentonäytös

Unelmien Lentonäytös -näytelmä esitetään Kiiruun talolla sunnuntaina 17.10. klo 13.00 ja klo 15.00.

Unelmien Lentonäytös | Tapahtumat ja tekeminen | Kotiseutulainen

Riemukkaassa Nukketeatteri-Annoksen esityksessä lentotaituri Osvaldo on tilannut postimyynnistä virtaviivaisen ilmailulaitteen, jonka hän aikoo koota yleisön silmien edessä kaverinsa Auguston avustuksella. Mutta paketista tulevat osat ovatkin kovin eriskummallisia. Onko heitä huijattu? Kommellukset seuraavat toisiaan, kunnes Osvaldo ja Augusto lopulta ymmärtävät, että vain yhteistyö saa siivet kantamaan – ja unelmien lentonäytöksen toteutumaan!

Näytelmän inspiraationlähteenä on ikiaikainen unelma lentämisestä. Sirkushenkisen tarinan pääosassa ovat klovnien sydämellinen hassuttelu, fyysinen ilmaisu sekä musiikin luomat tunnelmat.

Unelmien Lentonäytös | Tapahtumat ja tekeminen | Kotiseutulainen

Entä miten esityksessä lopulta päästään lentämään? Se onkin aikamoinen yllätys… 

Nukketeatteri-ANNOS on kiertävä teatteri, jonka esityksissä korostuvat visuaalisuus ja miiminen liikeilmaisu. Teatteriryhmän esiintyjät – Oswald Basten sekä Anna Louhelainen – ovat valmistuneet nukketeatteritaiteilijoiksi Turun taideakatemiasta vuonna 2005. Lisäoppia on hankittu myöhemmin Espanjasta ”Eric de Bont´s Clown School”-klovnikoulusta, jossa ryhmän jäsenet opiskelivat syksyllä 2012. 

Nukketeatteri-ANNOS esiintyy eri puolilla Suomea kulttuuritaloissa, kirjastoissa, kouluissa ja päiväkodeissa. Ryhmän esitykset ovat olleet edustettuina monilla maamme lastenteatterifestivaaleilla.

Nukketeatteri-ANNOS -ryhmän näytelmissä yhdistyvät klovnerian ja nukketeatterin ilmaisukeinot.

Vapaa pääsy. Paikkavaraukset liisa.mattila(at)somero.fi tai 044 7791383

Aiheeseen liittyviä juttuja