Löytyykö lähipiiristäsi iloa ja hyvää energiaa pursuava vaikuttaja?

Forssan Seudun Nuorkauppakamari etsii jälleen vuoden positiivisinta henkilöä. Kisa käynnistyy ehdokashaulla, joka on auki 21.–30.10.2021.

Löytyykö lähipiiristäsi iloa ja hyvää energiaa pursuava vaikuttaja? | Uutiset | Kotiseutulainen

Forssan seudun vuoden positiivisimman henkilön etsintä on jälleen käynnistymässä. Kilpailun järjestää ja organisoi Forssan Seudun Nuorkauppakamari, mutta vaikuttaa voi kuka tahansa. 

– Kilpailu käynnistyy ehdokashaulla, joka on auki 21.–30. lokakuuta. Ehdotuksen voi käydä jättämässä Forssan Seudun Nuorkauppakamarin kotisivuilta löytyvän lomakkeen kautta. Tällä kertaa ilmiannon yhteydessä voi jättää myös perustelut, miksi oma ehdokas tulisi valita mukaan kilpailuun, projektipäällikkö Sanna Järvi kertoo. 

Vuoden positiivisimman tittelin saaja voi olla nuori tai vanha, urheilija tai johtaja, opettaja tai hoitaja. Positiivisuuden lisäksi ainoa kriteeri on, että ehdokas asuu ja vaikuttaa Forssan seudulla. 

– Sopivia ehdokkaita miettiessä kannattaa suunnata katse ihmisiin, jotka ovat avuliaita, iloisia, kannustavia ja tuottavat ympärilleen positiivisuutta teoillaan sekä olemuksellaan. Ehdokkaaksi soveltuva henkilö voi toimia yhteisössä tai olla voimavara omassa työyhteisössään.

Forssan seudun vuoden positiivisimman -palkinnon saaja voi vaihtoehtoisesti olla myös organisaatio, yritys tai yhteisö, joka on toiminnallaan vaikuttanut ympäristössään positiivisesti edellä mainittujen kriteerien mukaisesti. 

– Korona-aika on kurittanut erityisesti seurojen ja yhdistysten toimintaa. Haasteista huolimatta nämä toimijat ovat jaksaneet pysyä aktiivisina, minkä ansiosta seudullamme on edelleen loistavat harrastus- ja virkistysmahdollisuudet. Se jos mikä on osoitus positiivisesta asenteesta, Järvi sanoo. 

Äänestämällä voit vaikuttaa

Ehdokashaun päätyttyä kilpailun raati valitsee kärkinelikon, joista Forssan seudun asukkaat pääsevät äänestämään lopullisen voittajan. Äänestys on avoinna Forssan Seudun Nuorkauppakamarin kotisivuilla 8. –21. marraskuuta välisenä aikana. 

– Kilpailun voittaja julkaistaan ja palkitaan Forssan seudun yrittäjänaisten järjestämässä joulunavauksessa 28. marraskuuta. Voittajan suostumuksella voimme ilmoittaa hänet mukaan myös valtakunnalliseen Vuoden 2022 Positiivisin Suomalainen -kilpailuun, Järvi kertoo. 

Kilpailun raadissa vaikuttavat Hanna Segarra Forssan Seudun Nuorkauppakamarista, Ville Kujansuu Kotiseutulainen-lehdestä,  Jaana Rautanen Forssan Seudun Yrittäjänaisista, Esa Löytömäki Forssan seurakunnasta sekä Tarja Lahti Lounaismaan Osuuspankista. 

Vuonna 2020 Vuoden Positiivisimman -tittelin sai forssalainen urheiluvaikuttaja Jyrki Tulander. Muita voittajia edellisiltä vuosilta ovat olleet muun muassa Satu Järvinen, Olli Salo, Sirpa Ryyppö, Vesa Raatikainen, Pauliina Jolanki, Susanna Drockila, Jere Marttila, Heikki Lähdekorpi ja Kirsi Hipp.

Lisätietoa: projektipäällikkö Sanna Järvi, 044 203 6050 tai sanna.jarvi@jci.fi
https://forssajc.fi/projektit/forssan-seudun-positiivisin/ 

Aiheeseen liittyviä juttuja