Kirsi Leimu valittiin aluekoordinaattoriksi

Loimaan Seudun Nuorkauppakamarin puheenjohtaja Kirsi Leimu on valittu Suomen Nuorkauppakamareiden A-alueen aluekoordinaattoriksi vuodelle 2022.

Suomen Nuorkauppakamareiden A-alueen aluejohtoon vuodelle 2022 valittiin aluekoordinaattoriksi Kirsi Leimu (oik.), aluejohtajaksi Venla-Vainio Puhju (toinen oik.), aluekoulutuspäälliköksi Jenni Lustig (toinen vas.) sekä aluekehityspäälliköksi Antti Koskinen (vas.). Kuvaaja: Miia-Tatjaana Salakka

Suomen Nuorkauppakamareiden A-alueen aluejohtoon vuodelle 2022 valittiin aluekoordinaattoriksi Kirsi Leimu (oik.), aluejohtajaksi Venla-Vainio Puhju (toinen oik.), aluekoulutuspäälliköksi Jenni Lustig (toinen vas.) sekä aluekehityspäälliköksi Antti Koskinen (vas.). Kuvaaja: Miia-Tatjaana Salakka

Aluejohtajaksi puolestaan valittiin Venla Vainio-Puhju Helsingin Nuorkauppakamarista, aluekehityspäälliköksi Antti Koskinen JCI Cosmopoliksesta ja aluekoulutuspäälliköksi Jenni Lustig Porvoon Nuorkauppakamarista. Ensi vuoden aluevirkailijoista päätettiin A-alueen Legendatehdas -aluevaalikokouksessa, joka järjestettiin Hotel Kakolassa Turussa 10.-12.9.2021. 

Aluekoordinaattori on osa alueen johtoryhmää ja toimii aluejohdon varapuheenjohtajana. Tehtävään kuuluu myös mm. alueen paikallisten nuorkauppakamareiden valmistautuvien puheenjohtajien kouluttaminen ja valmentaminen, paikalliskamareiden tukeminen ja aluetapahtumien järjestämisessä avustaminen.

Suomen Nuorkauppakamareiden suurin alue, Alue A kattaa lähes koko Etelä-Suomen: se ulottuu Turusta ja Porvoosta, Forssan ja Uudenkaupungin kautta aina Helsinkiin ja Maarianhaminaan saakka. Alueella on 21 kamaria, joiden toiminnassa on mukana yli 1550 työelämän päätöksentekijää ja aktiivista vaikuttajaa.

Aiheeseen liittyviä juttuja