Kiitos innostuksemme jakamisesta ja palautteesta

Kotiseutulainen ilmestyy helmikuusta alkaen kaksi kertaa kuukaudessa. Tämä on suoraa seurausta siitä, miten hyvin uusi lehti vastaanotettiin, kun se lokakuussa 2020 alkoi ilmestymään. Positiivista palautetta antoivat niin ilmoittajat kuin lukijatkin. Olemme innoissamme ja kiitollisia.

Kiitos innostuksemme jakamisesta ja palautteesta | Pääkirjoitukset | Kotiseutulainen

Paljon on kehitettävää – onhan uusi tuote kuin taapero lapsi, vähitellen tapahtuu kasvua ja kehitystä. Lehdessä se tapahtuu paljolti saamamme palautteen kautta, mutta myös innostunut tekijäjoukko kehittelee koko ajan uusia ideoita ja kuuntelee palautetta tosissaan: miten voisimme täyttää ilmoittajiemme ja lukijoidemme toiveita yhä paremmin.

Jokainen puhelinsoitto, sähköposti tai viesti on meille lehdessä siksi niin tärkeä. Jokainen juttuidea ja –vinkki tutkitaan, toteutetaan jos mahdollista ja laitetaan muistiin, vaikka sitä ei voitaisikaan välittömästi toteuttaa. 

Tässä lehdessä näkyy jo useampi muutos edelliseen: on toivottu tekstareita, ja nyt sellainen palsta löytyy. On toivottu palveluhakemistoa ja sellainen on jo tässä numerossa kehitteillä. Tässä muutama esimerkki kehitystyöstä, joka on Kotiseutulaisessa jatkuvaa. 

Kotiseutulainen on paikallinen ja yksityinen. Sen tekeminen ja kehittäminen on innostuneen joukon hyppysissä. Yhdessä tekeminen yhteisen päämäärän hyväksi on hienoa. Mutta ei me lehteä itsellemme tehdä, vaan lukijoille ja ilmoittajille. Yhdistyksille, yhteisöille, kotiseuduillemme. 

Siksi meille on niin tärkeää ja arvokasta se vuorovaikutus asiakkaidemme ja lukijoidemme kanssa. Jotta säilyy tuntuma siihen, mihin suuntaan lehteä kehitämme, mitä kotiseudun omalta lehdeltä toivotaan. Mistä sen halutaan kertovan. 

Laita meille siis postia tai soita. Ihan oikeaa postia, vaikka vain postikortti. Tai sähköpostia tai tekstiviestiä tai pirauta.

Me arvostamme sitä. 

Maire Soiluva
Päätoimittaja

Kotiseutulainen, 
c/o MAK Media Oy,
Kutomonkuja 2 C 2, 
30100 Forssa. 

toimitus@kotiseutulainen.fi

Puh. 044 9501 658

Aiheeseen liittyviä juttuja