Tutustu ja kerro mielipiteesi Rykkerin protomallistosta

Forssalainen Rykkeri on julkaissut hauskoja videoita joissa esittellään Rykkerin protomallistoa.

Tutustu ja kerro mielipiteesi Rykkerin protomallistosta | Uutiset | Kotiseutulainen

Forssalaisen Rykkerin sivuilta löydät linkit Kirsi ja Jarkko Lindholmin viihdyttäviin ja hauskoihin videoihin, joissa esitellään Rykkerin protomallistoa. Mallistoon voi toki tutustua myös Rykkerin Kauppakulma -myymälässäkin. Myymälä sijaitsee entisen Finlaysonin tehtaanmyymälän naapurustossa.

Rykkerin protomallisto muokkaantuu vielä vähitellen, kertoo Outi Saaristo

− Mallisto jalostuu, osa ehkä karsiintuu ja jotain uuttakin voidaan vielä kehitellä. Otamme mielellämme palautetta vastaan. Mallistosta osa on suunniteltu sukupuolineutraalisti, joten ne on kaavoitettu sekä naisille että miehille sopiviksi. 

Malliston värit ja kuositkin kehittyvät, kun etsitään haluttua pintavaikutelmaa. Mutta malliston malleja voi kyllä jo tilata, värejä ja kuoseja voi valita – ja vaikka jouluksi ei ehdi tilausta sada, niin lahjakortin tilausta varten voi antaa joululahjaksi.

Kauppakulman valikoimissa on Rykkityyki-tuotteita, metrikankaita, sekä myös monien mielenkiintoisten merkkien vaatteita, asusteita ja kodin sisustustarvikkeita. Löytyy Forssa-piposta koruihin, taiteeseen ja puuesineisiin.  Kauppakulma Puuvillakatu 4:ssä kannattaa poiketa ostoksille ja voi löytää lahjoja, joita ei muualta löydykään.

Ja kannattaa ehdottomasti katsoa Rykkerin sivuille linkitetyt videot – tietoa, taitoa ja hauskoja tarinoita.

Aiheeseen liittyviä juttuja