Laakee Deli toivottaa koiratkin tervetulleeksi

Loimaalle on avattu uusi kahvila-ravintola, jossa hännän heilutus on pakollinen, mutta vain koirat saavat nukkua pöydän alla.

Ravintoloitsija Anu Suomela ehti hetkeksi pysähtymään. Uusi ravintola on otettu hyvin vastaan ja kiirettä riittää.

Ravintoloitsija Anu Suomela ehti hetkeksi pysähtymään. Uusi ravintola on otettu hyvin vastaan ja kiirettä riittää.

Rovio Pet Foodsin tehtaan yhteyteen on avattu uusi lemmikkiystävällinen kahvila-ravintola Laakee Deli. Lemmikkiruokatehtaan sisääntuloaulan yhteydessä toimiva kahvila-ravintola Laakee Deli täydentää Loimaan alueen palveluja ja tuo lemmikkien ystäville maistuvat maistelumenut. Jatkossa ravintolan yhteydessä toimii lemmikkien Werraton-kuivaruokien tehtaanmyymälä. 

Ravintolan toiminnasta vastaa Anu Suomela, jolla on pitkä kokemus ravintoloitsijana. Ravintola tarjoilee buffeelounasta arkisin. Listalta löytyvät sekä maistuvat salaatit että keitto- ja salaattiyhdistelmät, eikä erikoisruokavalioitakaan ole unohdettu. 

Lemmikkiystävällisyys on huomioitu ravintolassa ravintoloitsija Anu Suomelan mukaan omalla maistelumenulla. Jokainen koiravieras saa juomakupin lisäksi Werraton Viljaton -tuotteen maistelukulhon veloituksetta. Lisäksi koiravieraille on oma herkuttelumenu, josta voi tilata pienen kulhollisen vaihtuvaa kotiruokaruokaa ravintolassa nautittavaksi. Lemmikkien herkuttelumenu pohjautuu Rovio Pet Foodsin asiantuntijaeläinläärin Noora Sjögrenin suunnittelemiin resepteihin. 

Ravintoloitsija Anu Suomelan mukaan ravintolassa noudatetaan hyviä käytöstapoja, joissa hännän heilutus on pakollinen ja vain koirat saavat nukkua pöydän alla. Ravintolan sisustus on raikas ja moderni, ravintolasali on erityisen valoisa, sillä isot korkeat päätyikkunat avaavat näkymän laakeaan peltomaisemaan. Tästä ravintola onkin saanut nimensä. 

Ravintolassa on noin 100 asiakaspaikkaa, joista n. 20 paikkaa on varattu kokoustilan yhteyteen. Lemmikit ovat tervetulleita sekä ravintolaan, että ravintolan yhteydessä olevalle ulkoterassille. Ravintolan tiloja on mahdollista vuokrata yksityistilaisuuksiin iltaisin ja viikonloppuisin. Myös tarjottavat järjestyvät Laakee Delistä ”elämäsi juhlat”- tilaisuuksiin sekä take-awaynä. 

Aiheeseen liittyviä juttuja