Puodista puotiin Puotirundilla

Puotirundi helpottaa pienten puotien löytämistä ja auttaa puoteja markkinoinnissa sekä luo turvallisen ja auttavan yhteisön puodeille

Puodista puotiin Puotirundilla | Tapahtumat ja tekeminen | Kotiseutulainen

Ajat ovat epäsuotuisat pienten puotien liiketoiminnalle, mutta puodinpitäjät pitävät toivoa yllä yhdessä ja ovat yhdistäneet voimansa. Puodit hakevat näkyvyyttä yhteisellä Puotirundi-brändillä, jolloin myös asiakkaat löytävät helpommin Suomen ihanimmat puodit. Puotirundilla on verkkosivut ja somekanavat sekä yhteisen #puotirundi – häshtäginkäyttösuositus.

Pieniä puoteja on Suomessa paljon, mutta niiden resurssien ollessa rajalliset, laaja-alaista markkinointia on lähes mahdoton tehdä. Puotirundi auttaa tässä kokoamalla yhteen suomalaisia, pieniä ja yksilöllisiä puoteja. Idea on saada asiakkaat houkuteltua lähtemään puotien perässä pienemällekin paikkakunnalle. Herkullisia puoteja löytyy niin kaupunkien keskustoista kuin keskeltä maaseutuakin.

Puotirundi on toteuttanut yhden laajan, valtakunnallisen somekampanjan sekä useita pienempiä somekampanjoita. Näillä on tavoitettu yli 100 000 ihmistä, samoin Facebookissa on orgaanisia vierailuja yli 100 000.

Meidän seudulta

Seutukunnalla Puotirundiin osallistuu Forssan keskuskadulla majaansa pitävä VorssaInk, jonka tiloissa yrittäjänä ja tatuointitaiteilijana tutuksi tullut Kata Puupponen valmistaa värikkäitä ja persoonallisista koruja. 

− Palvelu tulee tarpeeseen ja juuri oikeaan saumaan kotimaanmatkailun lisäännyttyä, joten halusimme ehdottomasti olla mukana. Onhan tämä myös mainio kanava tuoda esiin seutukuntaamme, Kata Puupponen kertoo.

Portaan kylässä sijaitseva Patinaputiikki löytyy myös puotirundista. Heidän valikoimistaan löytää koruja, käsitöitä, secondhandia ja sisustukseen istuvaa vanhaa tavaraa.

Somerolta on mukana lämminhenkinen Pellavaenkeli.

Pikkupuotien rakastajille puotirundi on kuin aarrekartta, jonka avulla saa sisältöä matkan varalle. 

www.puotirundi.fi

Aiheeseen liittyviä juttuja