Kutsu ystävä kahville – Kotiseutulainen tarjoaa

Tämän lehden välissä on postikortti, jolla voit kätevästi kutsua ystävän, sukulaisen, naapurin tai vaikka kaverin kahvihetkeen Lounais-Hämeen Pirtille. Kotiseutulainen tarjoaa kutsumasi henkilön kakkukahvit, eli kaksi yhden hinnalla.

Kutsu ystävä kahville – Kotiseutulainen tarjoaa | Pääkirjoitukset | Kotiseutulainen

Lounais-Hämeen Pirtti sijaitsee Tammelassa, keskellä upeaa Saaren kansanpuistoa. Historiallisessa ja tunnelmallisessa ympäristössä kakkukahvit maistuvat – mikä olisikaan mukavampaa kuin rupattelu tuoreen kahvin ja maukkaan kakun lomassa.

Kotiseutulainen haluaa olla mukana saamassa ihmiset liikkeelle kotiseudulla nyt, kun matkailu kaukomaille on vielä rajattua ja osin mahdotontakin. Kotomaassa, kotiseudulla, matkailu ja ajanvietto on turvallisempaa. Meillä on lähialueella niin monia hienoja matkailukohteita, paljon tekemistä ja upeaa luontoa. 

Kutsu siis kaveri mukaan ja lähde kakkukahville Pirtille Tammelaan. Samalla reissulla voit tutustua moneen kohteeseen ja viettää mukavan ja tapahtumarikkaan kesäpäivän. Kotiseutulaisen tarjous on voimassa heinäkuun loppuun asti lehden mukana tulleella kutsukortilla.

Toivomme, että kunnon mittoihin kasvanut Kesälehtemme tuottaa myös Sinulle iloa pitkän aikaa. Löydät siitä paljon luettavaa, tapahtumia ja tarjouksia. Lehden avulla löydät mainioita paikkoja, joissa voi vierailla kesäpäivinä – satoi tai paistoi.

Me koko Kotiseutulaisen tiimi toivotamme kaikille lukijoillemme ja ilmoittajillemme nautintojen täyttämää kesää – palaamme jälleen elokuun alussa. 

Maire Soiluva

Päätoimittaja

Aiheeseen liittyviä juttuja