Kirpputorit moneen iloon ja tarpeeseen

Vorssan Likan Laura Mäntyvaara kehitteli Forssan kirppiskartan, joka löytyy Vorssan Likan nettisivuilta. Kartan avulla voi suunnistaa 11 erilaiseen osto- ja myyntiliikkeeseen tai kirpputorille.

Kirpputorit moneen iloon ja tarpeeseen | Uutiset | Kotiseutulainen

Kartta on tarpeen, koska jos olet kirppisihminen, kierrät todennäköisesti useammankin kirppiksen. Et käytä vain yhtä, vaan katselet kaikkien tarjontaa – tietysti riippuen tarpeesta. Vaikka eihän kirpputorikierros aina vaadi tarvetta, koska se on ajankulua, viihdettä ja löytämisen riemua – tarpeen voi löytää vasta tuotteen löytymisen jälkeenkin!

Kirpputorit ovat edullinen ostospaikka myös ihan tarpeelliselle tavaralle. Varsinkin, jos ajattelee ostamisen ja kuluttamisen ekologista puolta, kirpputori on järkeväkin ostospaikka. Joillekin kirpputori on ansaintapaikka – etsitään aarteita halvalla ja myydään kalliilla, tai sitten se tavallisempi; myydään pois omia tarpeettomaksi tulleita tavaroita ja vaatteita. Siinä kirpputorit palvelevat oivallisesti – ei kannata hautoa mahdun vielä joskus -vaatteita tai käyttämättömiä kippoja ja kuppeja kaappien täytteenä.

Mitä sitten kannattaa viedä kirpputorille myyntiin?

Paras ja hyvin kiteytetty neuvo on, että sen mitä voisit ystävällesi antaa. Eli ehjää, puhdasta ja käyttökelpoista. Tämä kannattaa muistaa silloinkin, kun pudottaa pussukan UFF:n tai SPR:n Kontin keräilypisteeseen. 

vorssanlikka.fi/kirppiskartta

Aiheeseen liittyviä juttuja