Tuulahdus kesästä

”Taiteemme lähtee usein liikkeelle meitä ympäröivästä luonnosta, sen tunnelmista, tuoksuista ja alati muuttuvasta väripaletista, josta saamme inspiraatiota ja voimaa jokaiseen maalaukseemme.”

Tuulahdus kesästä | Kulttuuri | Kotiseutulainen

Aino-Maija Laaksonen ja Jenni Tuisku tuovat Galleria Moletin kevättalveen tuulahduksen kesästä. Heidän taiteensa esittelee tulkintoja luonnon kauneudesta ja luonnossa havaituista yksityiskohdista. Eniten kuvauksen kohteina on kukat ja kasvin sävyt eri sävyissä ja tunnelmissa. 

Aino-Maija Laaksonen on  taiteentekijä, jota puhuttelee vahvasti taiteessaan värit ja luonnon impressionistiset vaikutelmat. Laaksonen on valmistunut tekstiilimuotoilijaksi Metropolian ammattikorkeakoulusta. 

Laaksosen näyttely Galleria Moletissa siirtyi koronaepidemian takia vuodella keväästä 2020 kevättalveen 2021. Näyttelyparikseen keväälle 2021 Aino-Maija Laaksonen valitsi samoja aiheita käsittelevän Jenni Tuiskun. 

Kukkien voima – Maalauksia Galleria Moletissa 23.2.-14.3.2021. Galleria Moletti, Forssan museo, Wahreninkatu 12, Forssa. Avoinna ti-pe 10-16, la 10-14, su 12-16

Aiheeseen liittyviä juttuja