Joulutapahtumia

Kotiseutulaisen jakoalueella tapahtuu joulunallakin jos jonkinlaista.

Joulutapahtumia | Tapahtumat ja tekeminen | Kotiseutulainen

Vielä ehdit

Jokioisilla avautui Jouluinen Puoti-Kahvila osoitteessa Keskuskatu 14. Se on avoinna vielä 19. päivään asti klo 12-17 päivittäin. Vielä ehdit siis ostoksille ja kahville!

Jouluisen Puoti-Kahvilan toteuttaa Jokioisten maa- ja kotitalousnaiset ja yhteistyökumppanina on Jokioisten seurakunnan lähetystyö.

Puodissa on myynnissä Lähetyksen toimintapiirin vuoden mittaan  valmistamia tuotteita, yksityisen henkilöiden kädentuotteita sekä maa- ja kotitalousnaisten leivonnaisia.

Ostosten lomassa voi istahtaa nauttimaan kahvia ja kahvileipiä.

Puoti-Kahvilassa noudatetaan vallitsevia turvallisuusmääräyksiä, turvaväleistä huolehditaan, käsidesiä käytetään ja maskin käyttö on suotavaa. Sisällä on maksimissaan 10 henkilöä.

Tallin joulussa tapahtuu

Kuutoskoni julkaisi uuden lasten joululaulun Tallin joulussa tapahtuu. Laulu on Kuutoskoninakin esiintyvän ypäjäläisen laulaja-lauluntekijä Katja Karisukin sanoittama ja säveltämä. Sovituksesta vastaa tamperelainen Jouni Alho. Tallin joulussa tapahtuu julkaistiin Youtubessa Kuutoskonin kanavalla.

Tallin joulussa tapahtuu on riemukas kuvaus ennen näkemättömällä tavalla siitä, mitä tallissa tapahtuu jouluaattona, kun ihmiset käyvät nukkumaan. Tallin asukkaat eli hepat ovat laittautuneet ykkösiin, kulkuset ovat kauloissa ja melassit maljoissa! Lahjoina ovat kauralyhteet ja kuusikin on heppalan ovella valmiina! Heppakuoron on tullut aika laulaa!

Kuutoskoni on Katja Karisukin luoma heppahahmo, joka kiertää lastentapahtumissa ympäri Suomea esittämässä Kaviot Kattoon-showta trubaduurina tai Heinähattu-bändin kanssa. Kuutoskoni kiertää myös kouluja ja päiväkoteja KulttuuriKonien kanssa pitäen hirnahtavan hauskoja musiikkituokioita ja musiikkityöpajoja.

Kuutoskoni on aiemmin julkaissut 2019 yhden levyllisen konimusiikkia nimellä Kaviot Kattoon.

Seurakunnat siirtyivät nettiin

Seurakuntien tapahtumat ovat siirtyneet nettiin. Kauneimmat joululaulut ja messut sekä jumalanpalvelukset voit nyt katsoa kotoasi. Seuraa seurakuntien kotisivuja, Facebook-sivua ja Youtube-kanavaa, niin pääset mukaan tapahtumiin.

Rajoitukset jatkuvat jouluun asti, todennäköisesti vielä senkin jälkeen.

Aiheeseen liittyviä juttuja