Kiitosten aika

Kotiseutulainen aloitettiin lokakuussa, mielessä oli, että tehdään uutta, jotain vanhaa, mutta erilaista. Päätimme, että jouluun asti yritetään. Kolme numeroa.

Kiitosten aika | Pääkirjoitukset | Kotiseutulainen

Käsissäsi on nyt se kolmas.

Nyt on kiitosten paikka. Haluamme kiittää ilmoittajia, yhteistyökumppaneita ja lukijoitamme. Luottamuksesta, mukana olemisesta ja palautteesta. Ideoista, joita kaikkia emme ehtineet edes toteuttaa. Mutta siksi onkin niin suuri ilo ilmoittaa, että jatkamme. Kotiseutulainen ilmestyy seuraavan kerran tammikuun 26 ja jatkaa siitä eteenpäin.

On ollut hienoa tehdä paikallista lehteä. Kuulla ihmisten mielipiteitä, ideoita ja kritiikkiäkin, ja kaiken otamme tyytyväisenä vastaan. Kehitettävää on ja suuntana se, mitä lukijamme ja ilmoittajamme toivovat.

Kotiseutulainen on ilmaisjakelulehti. Se tarkoittaa sitä, että ilmoituksilla maksetaan tekemisen kulut. Siksi ilmoituksia on lehdessä oltava, vaikka niiden määrää joskus kritisoidaan. Lehti on ilmoittajalle tärkeä väline ja mitä enemmän ilmoittaja saa ilmoitukselleen vastinetta eli asiakkaita, sitä varmemmin lehti jatkaa ilmestymistään. On monta syytä suosia paikallisia yrityksiä ja tämä on yksi niistä syistä. Suurin syy on tietysti se, että palvelut pysyvät, jos niitä käytetään. Monella tavalla työllistämme toinen toisiamme – kaikkihan me olemme riipuvaisia toisistamme – yksin ei kukaan pitkälle yritä.

On hienoa, että niin moni on lähettänyt palautetta – sähköpostilla, terveisinä ja jopa ihan suoraan soittamalla. Olemme saaneet puheluita myös heiltä, jotka eivät ole nykyisellä jakelualueellamme. He ovat tutustuneet lehteen netissä tai tuttavien luona ja siksi harkitsemme tarkasti myös levikkialueemme laajentamista entisestään.

Kiitän myös koko tiimiämme: tehokkaita ilmoitusmyyjiämme, hyvähermoista taittajaamme, innokkaita avustajiamme – on ollut mukava tehdä työtä positiivisen energian ympäröimänä. Kiitos myös ketjun jokaiselle osaselle; painon ja jakelun työntekijöille!  Te kaikki teitte osanne niin, että voimme jatkaa ensi vuonna.

Toivotamme kaikille ilmoittajillemme, lukijoillemme ja yhteistyökumppaneillemme rauhallista ja turvallista Joulua ja entistä parempaa Uutta Vuotta. 

Maire Soiluva
Päätoimittaja

Aiheeseen liittyviä juttuja