Muistikahvila aloittaa Jokioisten Nuorisotilassa

Muistikahvilatoiminta on Asiantuntija- ja tukikeskus Muistiluotsin tuottamaa ohjelmallista toimintaa. Kanta-Hämeen alueella Muistikahviloita on 11:llä eri paikkakunnalla, ja pian avautuu uusi Muistikahvilan myös Jokioisille.

Muistikahvila aloittaa Jokioisten Nuorisotilassa | Uutiset | Kotiseutulainen

Muistikahvilatoiminnan tavoitteena on aivoterveyteen, muistiin ja muistisairauksiin liittyvän tiedon jakaminen, sekä aivoterveyden ja sosiaalisen toimintakyvyn edistäminen. Muistikahviloissa vierailee myös eri alojen asiantuntijoita, esittelijöitä sekä muita viihdyttäjiä. Kahvilaan voi tulla tapaamaan tuttuja ja vaihtamaan kuulumisia kahvikupposen äärelle, sekä saamaan samalla monenlaista asiatietoa ja virkistystä. Muistikahvilat ovat kaikille avoimia ja maksuttomia. 

Vapaaehtoiset muistikahvilaemännät tosin keräävät pienen kahvirahan (2€) tarjoamastaan kahvituksesta. 

Jokioisilla Muistikahvila avaa ovensa ensi kertaa torstaina 3.12.2020 klo 15.00-16.30 Nuorisotilalla, osoitteessa Keskuskatu 14. 

Paikalla on Forssan Seudun Muisti ry:n edustaja sekä Muistiluotsin muistiasiantuntija Marko Mustiala. Ohjelmassa toimintojen esittelyä sekä pieni muistituokio. Vallitsevan koronatilanteen vuoksi rajaamme väkimäärän alle 20 henkilöön. 

Jokioisten Muistikahvila jatkuu kevätkaudella 2021 torstaisin kerran kuukaudessa helmihuhtikuussa 18.2., 18.3. ja 15.4. klo 15 alkaen, ja syyskaudella syys-marraskuussa. 

Kahviloiden koordinoinnista vastaa Kanta-Hämeen Muistiyhdistyksen Asiantuntija- ja Tukikeskus Muistiluotsi yhdessä paikallisen muistiyhdistyksen Forssan Seudun Muisti ry:n kanssa. 

Tervetuloa Muistikahviloihin!

Lisätietoja: puh. 0447267400 tai info@muistiaina.fi.

Aiheeseen liittyviä juttuja