Arvostelumenestys Elämältä kaiken sain Hämeenlinnassa

Rakkautta ja komediaa. Koskettavaa ja elämänmakuista tunnelmaa. Tätä on luvassa, kun arvostelumenestys Elämältä kaiken sain -musiikkikomedia nähdään Hämeenlinnan Uudessa Kesäteatterissa.

Arvostelumenestys Elämältä kaiken sain Hämeenlinnassa | Uutiset | Kotiseutulainen

Elävä Kaupunginpuiston alue 

Hämeenlinnan Uusi Kesäteatteri sijaitsee upeassa miljöössä vehreässä Kaupunginpuistossa. 

− Kehitämme Kaupunginpuiston elinvoimaisuutta ja teemme vuosittain kesäteatterin alueelle muutoksia, kertoo johtaja Otto Kanerva. 

Kesäteatteri on suomalainen ilmiö, jollaista ei ole muualla maailmassa. Kesäteatterissa katsoja voi nauttia hyvistä palveluista ja heittää aivot narikkaan.

 − Kesäteatteri on kevyempää kuin talviteatteri. Me panostamme musiikkinäytelmiin, Otto Kanerva jatkaa. 

Kiitelty musiikkikomedia Elämältä kaiken sain on inhimillinen tarina rakkaudesta, elämästä ja vanhasta kitarasta, joka sotkee kaiken. Se on viihdyttävä ja romanttinen komedia, jossa elämä yllättää ja rakkaus kipunoi. Lopussa voi vain huokaista; mikään ei mennyt niin kuin piti, mutta kaikki meni silti ihan hyvin! 

Elämältä kaiken sain -musiikkikomediassa Pepe Willbergin hitit kajahtavat komeasti loistavasti laulavien näyttelijöiden ja live bändin esittäminä. 

Esityksen rooleissa nähdään Anna Hanski, Petrus Kähkönen / Jarno Hyökyvaara, Ilkka Merivaara, Maija Rissanen, Leena Rousti ja Miikka J. Anttila. Esityksen käsikirjoituksesta vastaavat Osku Valve ja Otto Kanerva, joka on myös ohjannut näytelmän. 

Monipuoliset palvelut 

Laadukkailla kahvilatuotteilla varustettu leppoisa kahvilapaviljonki sekä tunnelmallinen, kylmiä juomia tarjoileva Viiniterassi palvelevat yleisöä esityskauden ajan. Kesäteatterin yhteydessä on maksuttomia parkkipaikkoja. Kesäteatterin katsomo on nouseva ja se on kokonaan katettu!

Elämältä kaiken sain -musiikkikomedian esitykset 25.6.-17.8.2024. Tervetuloa nauttimaan upeasta kesäteatterielämyksestä!

www.hukteatteri.fi

Aiheeseen liittyviä juttuja