Loimaan Seudun Nuorkauppakamarille valittiin uusi hallitus

Loimaan Seudun Nuorkauppakamari ry valitsi yhdistykselleen uuden hallituksen 15.10.2020 Loimaan teatterilla pidetyssä hybridi-muotoisessa kokouksessa.

Loimaan Seudun Nuorkauppakamarille valittiin uusi hallitus | Uutiset | Kotiseutulainen

Vuoden 2021 hallitukseen valittiin Kirsi Leimu (pj), Tanja Uusitalo (väistyvä pj), Samuli Rintala (varapj / valmistautuva pj), Katriina Reijonen (koulutusvastaava), Juhani Raikkonen (tapahtumavastaava), Petri Välimäki (projektivastaava), Jussi Niskala (sihteeri), Essi Toivonen (rahastonhoitaja), Johanna Mäkelä (tiedottaja) ja Susanna Viljas (kansainvälisyysvastaava). 

– Ensi vuonna suunnitelmissa on toteuttaa entuudestaan tuttuja tapahtumia livenä olosuhteiden sen salliessa, mutta myös kehittää jo olemassa olevia projekteja sekä luoda uusia yhteistyökumppanien kanssa. Etätoiminnot ovat tulleet osaksi toimintaamme entistä enemmän. Se ei kuitenkaan tarkoita, että siirtyisimme täysin verkko-yhteyksien ääreen, vuoden 2021 puheenjohtaja Kirsi Leimu toteaa. 

Uusi hallitus aloittaa työskentelynsä 1.1.2021. Samaisessa kokouksessa yhdistykselle valittiin myös neljä uutta jäsentä.

Aiheeseen liittyviä juttuja