”Arton ja Mirkun parisuhdeleikit” Pirtillä

Jos miehet ovat marsista ja naiset venuksesta, mutta Halttusen Seppo onkin Pertunmaalta, niin kuinka paljon pitää hämmentää että päästään edes samalle planeetalle?

”Arton ja Mirkun parisuhdeleikit” Pirtillä | Kulttuuri | Kotiseutulainen

Kun naisen ja miehen logiikat etsivät toisiaan parisuhteen labyrintissa, siinä on monta mutkaa ennen kuin päästään perille. Mutta ainakin se on varmaa että tarvitaan mies ja tarvitaan nainen, sillä mitäs hauskaa elämässä muuten olisi? Ei niin mitään. 

 ”Mitä miehen sitte pitäis tehdä? Lukea ajatuksia vai?”  ”Voi herrajjumala! Näinkö miehet kaiken aina näkee?” 

”Arton ja Mirkun parisuhdeleikit” on komedia miehen ja naisen erilaisuudesta. Miia Nuutila ja Seppo Halttunen hyppäävät Mirkun ja Arton rooleihin ja yrittävät selvittää voivatko mies ja nainen koskaan ymmärtää toisiaan tai edes jotenkin löytää yhteisen kielen. 

Esityksessä leikitään todella parisuhdeleikkejä ja katsotaan mitä tapahtuu kun mies ja nainen ottavat erilaisia lähestymistapoja toisiinsa. Tämän sympaattisen pariskunnan elämänvaiheita seuraillessa voi tulla vaikka hiki, sillä itsensä tunnistamisen mahdollisuus on suuri. Onneksi itselle on kiva nauraa ja matkaan saattaa tarttua vaikka vinkkejä siitä miten toista sukupuolta kannattaa lähestyä. Tarkoitus on sekä nauraa että ymmärtää molempia sukupuolia. Mitä mies haluaa, mistä nainen unelmoi, mikä menee pieleen ja miksi? Löytyykö lopulta punainen lanka ja kaikki on hyvin, ainakin 70 prosenttisesti. 

Huippuhauskan komedian parisuhteen kiemuroista on käsikirjoittanut Miia Nuutila, joka myös esittää Mirkkua. Arto on Seppo Halttunen. Äänisuunnittelu on Antti Paavilainen käsialaa. 

Esityksen kesto väliajan kanssa n. 1.5 h. Esitys on Lounais-Hämeen Pirtillä 29.10. klo 19.

Aiheeseen liittyviä juttuja