Suosittu Elämää muistisairaudenkanssa -kurssi Forssaan

Eri puolilla Kanta-Hämettä järjestetty Elämää muistisairauden kanssa -kurssi tulee ensimmäistä kertaa Forssaan.

person wearing gold wedding band

Kurssi on tarkoitettu henkilöille, joilla on tuore muistisairausdiagnoosi sekä heidän läheisilleen. Kurssi antaa tietoa muistisairauksista, arjessa pärjäämisestä, apuvälineistä sekä etuuksista ja palveluista.

− Muistisairausdiagnoosin saaminen on shokki sairastuneelle sekä hänen läheisilleen. Siinä tilanteessa tiedon vastaanottaminen saattaa olla vaikeaa ja moni tärkeä asia voi mennä ohitse. Tällä kurssilla haluamme paikata niitä puuttuvia tietoja ja tukea muistiperhettä jatkamaan normaalia elämää sairauden erityispiirteet huomioiden, kertoo Kanta-Hämeen Muistiluotsin muistiasiantuntija Marko Mustiala, joka toimii kurssin toisena vetäjänä.

Nelipäiväinen kurssi pidetään Forssan kirjastossa neljänä perättäisenä maanantaina (15.4, 22.4, 29.4 sekä 6.5) klo 13:00-15:00. Ilmoittautumiset: marko.mustiala@muistiaina.fi tai 044-726 7400.

Aiheeseen liittyviä juttuja