Vau mikä tapahtuma! Nyt mennään Niittyrockiin!

Viksbergin jalkapallokentällä esiintyvät Elli Lukander, Green River, Tiisu, Sepi Kumpulainen sekä MC KOO. Paikalla on myös myyntikojuja, esimerkkinä mm. Aikapojan myyntipiste, Antin konditorian jäätelökärry sekä vohvelin paistoa.

Vau mikä tapahtuma! Nyt mennään Niittyrockiin! | Tapahtumat ja tekeminen | Kotiseutulainen

Tapahtuma on muuten ensimmäinen erityisesti kehitysvammaisille suunnattu musiikkitapahtuma, mutta sinne on kaikilla vapaa pääsy ja koska tarjolla on hyvää musaa, mukavaa, päihteetöntä tunnelmaa, niin mekin menemme sinne, eikö vain!

Tapahtuma järjestetään Forssan Visbergissä, Kossilantien päässä olevalla jalkapallokentällä. 

Tapahtuma järjestetään 23.7. klo 12-18 välisenä aikana.

Tapahtumaa järjestämässä ovat Forssan julkisen puolen kehitysvammaisten tehostetun palveluasumisen Niittyvillan henkilökunnasta Pekka Lehtisaari, idean isäntä, Jutta Jaakkola, Katja Virtanen sekä Juulia Kemppi.He kaikki siis työskentelemme Niittyvillassa, joten kehitysvammatyö on heille äärimmäisen tärkeää. 

Niittyvillassa rakastetaan musiikkia ja karaoke kuuluu heillä lähes viikottaiseen ohjelmaan. Karaokehetkiä on sisällä sekä ulkona. Asukkaat ovat olleet tästä erittäin innoissaan.

Idea Niittyrock- tapahtumaan on lähtöisin Pekka Lehtisaarelta, jolla on itsellään blues-bändi. Pekka toimii meillä myös tietynlaisena karaokeisäntä.

Niittyrockissa tavataan ja ollaan mukana luomassa mukavaa tunnelmaa!

Aiheeseen liittyviä juttuja