Avoautotapahtuma sunnuntaina

Autoliiton Forssan seudun yhdistys järjestää avoautotapahtuman 12.6 sunnuntaina Forssassa ja Tammelassa. Kokoontuminen on Forssan Piippuaukiolla kello 12.

Avoautotapahtuma sunnuntaina | Tapahtumat ja tekeminen | Kotiseutulainen

Autoliiton Forssan seudun yhdistys järjestää avoautotapahtuman 12.6 sunnuntaina Forssassa ja Tammelassa. Kokoontuminen on Forssan Piippuaukiolla kello 12.

– Siitä lähdetään ajamaan Tammelan suuntaan, Manttaalin kohdalla pysähdymme. Ohjelmassa on autojen katselua ja tarjoamme paikallista Makulihan makkaraa. Siitä jatkamme matkaa käymällä Saaren kansanpuistossa. Kohti Forssaa palaamme Mustialan kautta ja noin kahden aikaan päätämme Autokeitaalle, jossa pääsemme tutustumaan Olli Järven museoautoihin. Tapahtuma on täysin maksuton ja tervetulleita ovat kaikki avoautoharrastajat, toivottaa tapahtuman puuhamies ja Autoliiton Forssan seudun osaston tuore puheenjohtaja Seppo Yrjölä.

Aiheeseen liittyviä juttuja