Risto Räppääjä ja Nuudelipää – Elämä ei ole hassumpaa!

Teatteri Puutaivas esittää 1.7. – 7.8.2022 Vaskion Perinnemäellä koko perheen näytelmän Risto Räppääjä ja Nuudelipää.

Risto Räppääjä ja Nuudelipää - Elämä ei ole hassumpaa! | Tapahtumat ja tekeminen | Kotiseutulainen

Risto Räppääjän täti Rauha kirjoittaa naapurin Lennartille rakkauskirjeen, joka epähuomiossa päätyy Perhosen perheen tyttärelle Nellille. Ristolla on täysi työ vakuutella, ettei hän ole kirjoittanut imelää viestiä Nuudelipääksi kutsumalleen uudelle naapurille. Väärinkäsitysten ansiosta Risto muuttuu Nellin silmissä yhä kummallisemmaksi. Nellin kissan karatessa Risto saa mahdollisuuden osoittaa rohkeutensa ja kekeliäisyytensä. Joko Nelli ymmärtää, että naapurissa asustaa kiinnostava persoonallisuus?

Ohjaus Rami Laaksonen. Käsikirjoitus, laulujen sanat Sinikka ja Tiina Nopola. Tunnuslaulu ”Elämä ei ole hassumpaa” säv. Iiro Rantala, muut laulut säv. Satu Nesteoja. Puvustus ja tarpeisto Heidi Soininen ja työryhmä (Vaskion käsityökerho). Lavastus Aki Pajuniemi, Risto Pitkänen, Heidi Soininen, Erkki Vesterinen. Julistekuvat Meri Soininen. Markkinointimateriaalit Heidi Soininen. Rooleissa Risto Räppääjä – Valma Heinä,  Rauha Räppääjä, Riston täti, puhelinmyyjä Emmi Laaksonen

Nelli Perhonen, Riston ja Rauhan uusi naapuri ”Nuudelipää” Emilia Kokko, Lennart Lindberg, Riston ja Rauhan naapuri Johannes Mänkäri, Alpo, Nellin kissa Sofia Vuorio/ Satu Nesteoja, Pinja Perhonen, Nellin äiti, tv-kokki Emmi Laaksonen, Pontus Perhonen, Nellin isä, tv-kokki Johannes Mänkäri.

Esityksen kesto väliaikoineen on n. 1 h 30 min. Katettu pääkatsomo!

www.puutaivas.net

Facebook Teatteri Puutaivas

Instagram @teatteripuutaivas

Aiheeseen liittyviä juttuja