Forssan Holjat juhlitaan elokuussa suurempana kuin koskaan

Forssan Holjat -kaupunkifestivaali juhlitaan elokuussa suurempana kuin koskaan. Kaksi päivää kestävillä festivaaleilla pe-la 11.-12.8. nähdään useita kotimaisia huippuartisteja. Holjat on järjestetty kaksipäiväisenä tapahtumana viimeksi vuonna 2019 ja tänä vuonna ohjelmaan ja tunnelmaan tullaan panostamaan toden teolla. Tapahtuma-alueelle tulee nousemaan myös toinen esiintymislava, jossa päälavan artistien vaihtovälien ajan soitetaan tuttuja kappaleita housebändien toimesta.

Forssan Holjat juhlitaan elokuussa suurempana kuin koskaan | Tapahtumat ja tekeminen | Kotiseutulainen

– Forssan Holjat-festivaali on yksi Suomen vanhimmista festivaaleista ja on mukavaa olla järjestämässä tätä tapahtumaa Forssan Yrittäjät Ry:n kanssa. Holjilla on oma, välitön tunnelmansa, jonne ihmiset kerääntyvät pitämään hauskaa ystäviensä kanssa läheltä ja kauempaa. Torilla tavataan, sanoo United Festivals Oy:n festivaalijärjestäjä Henri Kulmala.

Kaupunginjohtaja Jari Kesäniemi on innoissaan tulevan kesän tapahtumasta ja uudesta yhteistyökumppanista.

– Kyllähän kaupungin kesään ilman muuta kuuluu tori ja Holjat-kaupunkifestivaali. Hienoa, että Holjien järjestämiseen tulee lisää ammattilaisia ja totta kai kesäfestivaali tuo kaupunkiin elinvoimaa ja elämää jota torille kuuluukin, kuvailee Kesäniemi.

Kaikki esiintyjät julkaistu

Tulevan kesän Holjilla tullaan näkemään useita kotimaisia huippuesiintyjiä. Perjantaina 11.8. lavalle nousevat Juha Tapio, Teflon Brothers, Arttu Wiskari ja Jonne Aaron. Lauantaina 12.8. vuoronsa saavat Klamydia, Petri Nygård, Laura Voutilainen, Neon 2 ja Virve Rosti & Freeman & Menneisyyden Vangit.

Aiheeseen liittyviä juttuja