Jyrki Anttilan
35-vuotisjuhlakonsertti
Forssassa

Yleisön suosiossa oleva Kertokaa se hänelle -konsertti pysähtyy syksyn kiertueellaan Forssassa, Forssan Työväentalo la 18.11.2023 klo 14. Lipunmyynti on käynnissä Lippupisteessä ja OperArtin ryhmämyynnissä.

Jyrki Anttilan<br>35-vuotisjuhlakonsertti<br>Forssassa | Tapahtumat ja tekeminen | Kotiseutulainen

Jyrki Anttila esittää upean kavalkadin lauluja, jotka suomalaisille on tunnetuiksi tehneet Anttilan lapsuuden laulajaihanteisiin kuuluvat laulajat Mauno Kuusisto ja miehekkään metallisen äänen omannut Tapio Rautavaara. 

Tämän lämminhenkisen ja nostalgisen konsertin ohjelmistossa mm. Isoisän olkihattu, Juokse sinä humma, Rakovalkealla, Kulkuri ja joutsen ja Kertokaa se hänelle. Konsertissa kuullaan myös bravuureja Anttilan uran varrelta. 

Pianossa Maija Anttila 

Harmonikka Petri Ikkelä

Aiheeseen liittyviä juttuja