Olohuone, matkakohde ja ikuisen oppimisen lähde – Elonkierto 25 vuotta!

25 vuotta toimineessa Elonkierto-puistossa voi osallistua yhteisöllisiin tapahtumiin tai tehdä omatoimisen tutustumiskierroksen ruoantuotannon ja maatalousluonnon monimuotoisuuteen.

Olohuone, matkakohde ja ikuisen oppimisen lähde – Elonkierto 25 vuotta! | Tapahtumat ja tekeminen | Kotiseutulainen

Synttäreitä juhlitaan lauantaina 12.8. klo 10–13. Jokioisilla sijaitseva Elonkierto-puisto on ainutlaatuinen yhdistelmä monimuotoisia luontoympäristöjä, ruoantuotantoon liittyvää tutkimustietoa sekä villiä ja vapaata olemisen tilaa.

Puistossa kaikenikäiset kävijät voivat viettää aikaa maatalousluonnon tarjoamien elämysten parissa. Tarjolla on luontoon, ympäristöön ja ruoantuotantoon liittyvää tietoa, johon kävijät voivat tutustua joko omatoimisesti tai opastetulla kierroksella. Monille puisto on myös rentouttavan ja elvyttävän arkiliikunnan kohde.

Elonkierron ylläpidosta ja toiminnasta vastaa Elonkierrot Ystävät ry sekä vapaaehtoisten toimijoiden joukko. Toimintaa mahdollistaa Jokioisten kunnan vahva tuki sekä monien hankerahoittajien panostus luonnonvarateemoihin.

Kakkukestit Makasiinikahvilassa

Tervetuloa mukaan juhlimaan ainutlaatuista ilon ja oppimisen olohuonettamme! Kakkukahvit 25-vuotisjuhlien kunniaksi juodaan Elonkierrossa lauantaina 12.8. klo 10–13.

Päivän ohjelmassa on mm. Tahdittomien tanssiesityksiä, poniratsastusta perheen pienimmille, FoPs Junioreiden ringettemaalipiste sekä kasvomaalausta.

Elonkierto on avoinna päivittäin ympäri vuoden. Puistoon on vapaa pääsy.

Makasiinikahvila siirtyy koulujen alkamisen myötä syyskauden aukioloihin. Kahvila on avoinna ti–pe klo 15–19 ja la–su klo 12–18. Lauantaina 9.9. järjestettävän Elonkorjuutorin jälkeen kahvila jää talvitauolle ja eläimet siirtyvät talvikoteihinsa.

Aiheeseen liittyviä juttuja