Säilättäret esittää: Läpi kesäillan valssin

Lämmin kesäilta, hameenhelman heilahdus ja tanssilava järven rannalla! Torstaina 17.8.2023 päästään Säilättärien ja Rokasahurien matkassa tanssilavojen kulta-aikaan, 1950-1960-lukujen taitteeseen ja kesän huumaaviin tunnelmiin.

Säilättäret esittää: Läpi kesäillan valssin | Kotiseutu | Kotiseutulainen

Tammelassa Auran Pirtillä nähdään ensin Säilättärien teos, joka tarjoilee nostalgisia sävelmiä sekä vaikuttavaa sirkustaidetta tunnelmallisena kokonaisuutena. Esityksessä nähdään jongleerausta, lasipullojen päällä tasapainoilua, taidokasta naruhyppelyä ja kepeitä tanssinumeroita sekä kuullaan elävää musiikkia basson ja ukulelen säestyksellä.

Humoristinen ja mukaansatempaava noin 35 min kestävä esitys soveltuu hyvin sekä nuoruutensa lavatansseja muisteleville vanhemmille ikäpolville, lapsiyleisölle että kaikille siltä väliltä! Säilättärissä esiintyvät Juuli Hyttinen, Kanerva Keskinen, Milla Kurronen ja Sini Napari.

Esityksen jälkeen pääsee myös yleisö laittamaan jalalla koreasti Rokasahurien tahdissa! Tammelalaiset viulistisisarukset Sanna ja Kalle O. Mansikkaniemi ovat soittaneet Rokasahureissa jo pienestä pitäen, sillä Rokasahurit-nimi juontaa juurensa jo niihin aikoihin, jolloin heidän isänsä Kalle A. Mansikkaniemi opetti viulunsoittoa ja laittoi oppilaansa soittamaan yhdessä. Nuoruutensa päivinä hän kiersi viulunsa kanssa ahkerasti myös seutukunnan tanssilavoja useammankin eri yhtyeen kanssa. Tällä kertaa Rokasahurien mukana esiintyy myös harmonikkataituri Piia Pakarinen.

Tähän iloiseen kesäillan tapahtumaan on vapaa pääsy ja sen järjestää Tammelan kunnan kulttuuripalvelut. Tarjolla myös pieniä herkkuja!

Aiheeseen liittyviä juttuja