Avoimet ovet ammatti-insituutissa

Forssan ammatti-instituutissa järjestetään kahden vuoden tauon jälkeen yleisölle Avoimet ovet -päivä 12.11.2022 klo 10 -14. Tapahtuman teemoina ovat kestävä tulevaisuus, yhteisöllisyys sekä yhdessä tekemisen meininki. Avoimien ovien -päivän toteutukseen osallistuvat Fai:n opiskelijat ja koko henkilökunta.

man in gray sweater kissing woman in gray sweater

Forssan ammatti-instituutin opetus ja muut palvelut ovat kehittyneet suurin harppauksin eteenpäin. Päivän aikana on mahdollisuus tutustua opetuksessa käytettäviin uudenlaisiin opetusmenetelmiin kuten esim. työnäytöksiin, pakopeleihin, simulaatio-opetukseen sekä robotiikan että teknologian hyödyntämiseen opetuksessa. Päivän aikana on myös mahdollisuus tutustua erilaisiin esittelypisteisiin kuten oppilaitoksen koulutustarjontaan tai saada tietoa työnvälityksestä. Päivän aikana myydään myös roskakatos eniten tarjoavalle.

Huom! Tarkemmat tiedot päivän tarjonnasta ja tapahtumista löytyy linkistä https://www.lhkk.fi/avoimet_ovet2022/

Aiheeseen liittyviä juttuja