Kiinnostaako opiskelu autoihin tai metsäkoneisiin liittyen?

Hämeen ammatti-instituutti on monialainen toisen asteen ammatillinen oppilaitos Evolla, Mustialassa, Lepaalla ja Hämeenlinnassa. Jos autoiluun ja koneisiin liittyvät asiat kiinnostavat, niin opiskelusi voisi liittyä vaikkapa metsäkoneisiin tai liikenneopettajaopintoihin. Molempia pääset suorittamaan HAMIssa.

Kiinnostaako opiskelu autoihin tai metsäkoneisiin liittyen? | Opiskelu | Kotiseutulainen

Metsäala soveltuu sinulle, joka olet kiinnostunut työskentelemään ulkona, luonnon keskellä. Hämeen ammatti-instituutti kouluttaa metsureita ja metsäkoneen kuljettajia Evolla. Metsuriopintoihin kuuluu esimerkiksi metsätraktoreiden käyttöä, metsien monikäyttöä ja erikoispuiden kaato- sekä hoitopalveluja. Nyt on mahdollista hakea myös metsäkoneen kuljettajaksi. Tutkinto on uusi Hämeen ammatti-instituutissa ja se toteutetaan yhdessä Tredun kanssa. Metsäkoneenkuljettajien kysyntä kasvaa koko ajan. Metsäkoneenkuljettaja osaa käyttää, kuljettaa ja huoltaa metsäkoneita. Haku on auki 3.7. saakka.

Hämeen ammatti-instituutissa voi suorittaa myös liikenneopettajan erikoisammattitutkinnon monimuoto-opiskeluna. Tutkinto antaa valmiudet toimia liikenneopettajana autokouluissa ja ammatillisissa oppilaitoksissa. Liikenneopetuksen tämänhetkisiä trendejä ovat muun muassa globaalit ympäristötavoitteet, uusi ajoneuvoteknologia, erilaisten energiavaihtoehtojen käyttömahdollisuudet, tieliikenteen automaatio, yhteiskäyttöautot ja joukkoliikenne. Seuraava haku alkaa 1.8.2022.

Olet sitten nuori tai aikuinen, HAMIssa opiskelijoilla on mahdollisuus oppia yksilöllisesti oman henkilökohtaisen suunnitelman mukaan. Opintoja voi suorittaa joustavasti ainutlaatuisissa oppimisympäristöissämme sekä työpaikoilla. Opinnoissa on tarjolla lähi-, monimuoto- ja verkkototeutuksia.

Olemme mukana Riihimäen Erämessuilla 9-12.6.2022. Tule moikkaamaan osastollemme Erähalli, osasto 23.

Kysy lisätietoja tai hae opiskelemaan www.hami.fi

Teksti: Kirsi Sippola, Hämeen ammatti-instituutti

Aiheeseen liittyviä juttuja