Loimaan Seudun Nuorkauppa-kamari järjestää jälleen suositun GT-Loimaa bisnesfestarin

Loimaan Seurahuoneella järjestetään 19.11.2022 klo 10.00–17.00 Get Together – Loimaa bisnesfestari. Tapahtumassa osallistujille on tarjolla mielenkiintoisia puhujia yrityselämän huipulta, entisiä ammattiurheilijoita panelisteina sekä verkostoitumista.

person holding babys hand

Puhujina tilaisuudessa on kovia nimiä yritys- ja urheilumaailmasta, kuten Ilona Ylinampa, Fujitsu Finlandin varatoimitusjohtaja sekä Atik Ismail, joka kertoo uratarinastaan urheilu-uransa jälkeen. Tilaisuudessa on lisäksi mahdollisuus verkostoitua eri yritysten sekä henkilöiden kanssa. GT Loimaa on järjestetty kaksi kertaa aikaisemminkin ennen koronaa, jolloin tapahtuma keräsi runsaasti yleisöä.

– Luvassa on mielenkiintoinen päivä huippuseurassa! Olemme suunnitelleet tätä pitkään ja vihdoin pääsemme toteuttamaan tapahtuman!, intoilee tapahtuman projektipäällikkö Anna-Leena Poskiparta.

Lippukauppa tapahtumaan on avattu ja lippu maksaa vain 30 euroa.

Aiheeseen liittyviä juttuja