Lastentapahtuma Trombilandia pyörii jälleen

Jankko lentopallo on Loimaalla pitänyt vajaan parin vuoden ajan matalankynnyksen lastentapahtuma Trombilandiaa, joka on lyhyessä ajassa saanut valtavan suosion.

Lastentapahtuma Trombilandia pyörii jälleen | Tapahtumat ja tekeminen | Kotiseutulainen

Loimaalla Hirvihovissa seitsemän- kahdeksan kertaa vuodessa järjestettävä lastentapahtuma on kattaus erilaisia aktiviteetteja, pallopelejä ja askartelua lapsille ja lapsiperheille. Kaiken kruunaa viisi isoa pomppulinnaa, joista isoin on seitsemän metriä korkea ja lähes 40 neliötä iso. Jankko lentopallo on tapahtuman järjestäjä yhdessä lentopallon Mestaruusliigajoukkue Hurrikaani- Loimaan kanssa. Tapahtuman tarkoitus on saada mahdollisimman moni lapsi ja nuori innostumaan liikunnasta, ilman minkäänlaista kilpailullista tavoitetta. Eri toimintapisteillä valvojina toimivat Hurrikaani- Loimaan pelaajat, joiden kanssa voi samalla ottaa kaverikuvia ja pyytää nimikirjoituksia.

Seuraava Trombilandia järjestetään Hirvihovissa Loimaalla (Kuusitie 1,32200 Loimaa) 29.11. sunnuntaina. Normaalisti tapahtuman ovet avataan klo 10.00, mutta tällä kertaa Trombilandiassa pidetään jo klo. 9.00 alkaen ”hiljainen tunti” erityislapsille. Lapsilta pääsymaksu on 5 euroa ja vanhemmat pääsevät ilmaiseksi sisään. Paikalla on myös kahvio.

Valtteri Arra

Aiheeseen liittyviä juttuja