Heli Laaksonen pistää pörrösukat pyörimään

”Jos mää, sää, hän, toi, noi tual, tämä täsä kaik vaalittais vaa piha-rakkaus-suhtei, kuin köyhän ja yksnäisen viha kualiska!”

Heli Laaksonen pistää pörrösukat pyörimään | Tapahtumat ja tekeminen | Kotiseutulainen

Siltainsinööri Sylvia ja ex-rehtori Tuija ovat parhaita ystäviä. Tuija päättää pistää pystyyn pihakirppiksen ja tavaraa on myynnissä jos jonkinmoista – miniöiden vanhoista käsilaukuista hyvin säilyneeseen Ufoxiin. Romppeiden perkaamisen keskeyttää kuitenkin puutarharadion karismaattinen Jaakko Pihamaa, jonka samettinen ääni saa Tuijan ja Sylvian pörrösukat pyörimään jaloissa. Mitä tapahtuukaan, kun kyseinen tähtitoimittaja saapuu Sylvian ja Tuijan tiluksille…

Heli Laaksosen näytelmässä värikäs verbaliikka puhkeaa kukkaan huumaavan tuoksuisen pionin lailla. Nämä temperamenttiset eläkeläisrouvat osaavat ottaa myös yhteen, joten draamaltakaan ei tässä tapahtumarikkaassa komediassa vältytä.

Tul mukka ja ot ystäväs kans!

Sylvia, Tuija ja pihapuhe 4.7.-1.8.

Kaikki näytelmät, Pirtin terassilla

Käsikirjoitus Heli Laaksonen
Ohjaus Markus Töhönen
Näyttelijät: Tiina Heinonen, Tanja Thomsson, Joona Rosenberg.

Aiheeseen liittyviä juttuja