Jari Lehmusvuori on hyvä tyyppi

Kuljetusliike Mikko Meri Oy:n tammelalaiselle toimitusjohtaja Jari Lehmusvuorelle on myönnetty ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. Stipendin arvo on 500 euroa.

Jari Lehmusvuori on hyvä tyyppi | Uutiset | Kotiseutulainen

Stipendiä esittivät Metsä Groupin logistiikka-asiantuntija Elisa Köykkä, piiripäällikkö Jari Mäntylä, operaatiopäällikkö Mauri Nousiainen, operaatioasiantuntija Timo Tammisalo, metsäasiantuntija Keijo Vartiainen ja kuljetuspäällikkö Marko Yläjärvi.

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa:

”Jarin johdolla yrityksen henkilöstön ote työhön on huolellista, suunnitelmallista ja ennakoivaa, mikä tekee yhteistyöstä mutkatonta. Asiat hoidetaan sovitusti, kalusto pidetään kunnossa ja työskennellessä huomioidaan aina turvallisuus ja muut tienkäyttäjät. Jari on panostanut yrityksen viestintään ja se toimii hyvin niin urakanantajan edustajaan, metsänomistajiin tai muihin urakoitsijoihin. Häneltä ja henkilöstöltään tulee hyviä käytännön neuvoja esimerkiksi kääntöpaikkoihin ja metsäteihin. Jari johtaa yritystä varmalla otteella ja heidän kanssaan on ilo työskennellä, kun tekemiseen voi luottaa sataprosenttisesti.”

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja.

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.

Aiheeseen liittyviä juttuja