Wolt Forssaan – mukaan 14 ravintolaa ja kauppaa

Wolt on laajentanut toimintaansa Forssaan. Palvelussa on mukana 14 paikallista ravintolaa ja kauppaa.

Wolt Forssaan – mukaan 14 ravintolaa ja kauppaa | Kotiseutu | Kotiseutulainen

Kuljetusalue kattaa Forssan keskustan ja sen lähialueet noin 11 kilometrin säteellä, eli keskustan lisäksi etelässä Talpiaan, pohjoisessa Lempäähän, lännessä Jokioisiin sekä idässä Tammelaa

Wolt tarjoaa kampanjana ilmaiset kuljetukset Forssan ravintoloista ja kaupoista sunnuntaihin 2.10. asti. Tämän lisäksi ennen 30.9. rekisteröityvät uudet asiakkaat saavat käyttöönsä ilmaiset kuljetukset 30 päivän ajaksi. 

Mukana Woltin Forssan avauksessa ovat seuraavat 14 kauppaa ja ravintolaa PizzaBuffa Prisma, Hesburger Prisma, Hesburger Keskusta, Deniss, Piipputerassi, Tene y Tapas, Ravintola Gurkhali, Alanya Adam’s, Subway, Ravintola Kultajyvä, Hämeentien autoburger, Grilli-Kahvila Aikapoika, Musti ja Mirri, Emotion.

Aiheeseen liittyviä juttuja