Tammelan uusi K-kauppias Antti Amonsen

Aurinkoenergiaa, hyvää palvelua ja iloinen henkilökunta, hyvän ja asiakkaiden toiveiden mukaan rakennetun valikoiman lisäksi, ovat Tammelan uuden K-kauppiaan menestyksen työkalut

Tammelan uusi K-kauppias Antti Amonsen | Kotiseutulaisen vieraana | Kotiseutulainen

Nimi: Antti Amonsen 

Ikä: 33

Asuinpaikka: Jokioinen

Perhesuhteet: Perheeseeni kuuluu puoliso Miia Häkki ja 7 kuukautta vanha Eelis poika.

Työurasi ja miten Sinusta tuli kauppias? 

Olen työskennellyt K-ryhmässä lähes koko ikäni neljän eri kauppiaan alaisuudessa. Lisäksi vanhempani olivat K-kauppiaita. Sitä kautta innostuin itsekin hakemaan kauppiasvalmennukseen ja valmistuin joulukuussa 2021. 

Miksi juuri kauppias?

Kauppiuudessa kiehtoo yrittäjyys, sen tuoma vapaus ja mahdollisuus toteuttaa itseään.

Minkälaisen kaupan haluat luoda Tammelan K-marketista? 

Tammelan K-market on tunnettu hyvästä palvelusta ja iloisesta henkilökunnasta. Näin tulee olemaan myös jatkossa. Kaupan valikoimaa rakennetaan tarpeiden mukaan ja kehitetään asiakkaiden toiveiden ja ideoiden pohjalta jatkuvasti. Asiakkaat arvostavat arvostavat tänä päivänä, että kaupasta löytyy Premium-tuotteiden lisäksi myös edullisia vaihtoehtoja.

Mitkä ovat muutokset, jotka asiakas huomaa heti uuteen kauppaasi astuessaan? 

Kaupalle on tulossa remontti alkuvuodesta, mutta kerron siitä lisää lähempänä.  

Miten kuvailisit kaupan valikoimaa?

Kaupan valikoimaa rakennetaan paikallisten asukkaiden tarpeiden mukaan   ja sitä kehitetään asiakkaiden toiveiden ja ideoiden pohjalta jatkuvasti. Asiakkaat arvostavat sitä, että kaupasta löytyy Premium-tuotteiden lisäksi myös edullisempia vaihtoehtoja. Joten asiakkailta toivon palautetta ja toiveita, jotta kauppaa voidaan jatkuvasti kehittää.

Miten lähikauppa päihittää isot marketit?

Asioinnin nopeus ja helppous, asiakkaiden tarpeita vastaava valikoima, Tammelan paras palvelu ja iloinen ja ystävällinen henkilökunta sekä monipuoliset lähipalvelut (posti, matkahuolto, veikkaus, kahvila) ovat meidän vahvuuksia

Suositko kotimaista, paikallista, ekologista tms. valikoimaa vai onko monipuolisuus vain tärkein?

Suosin kotimaista ja lähellä tuotettua ruokaa. Sitä löytyy paljon valikoimasta ja lisääkin otetaan asiakkaiden toiveiden mukaan.

Mikä on työssäsi parasta, mikä haastavinta?

Parasta on tyytyväiset asiakkaat. Haastavinta on jatkuva muutos, johon pitää reagoida nopeasti. Esim korona aika toi jatkuvasti muutoksia kaupan toimintaan. Tällä hetkellä taas ukrainan sota ja sen vaikutukset 

Paljonko Sinulla on uudessa kaupassasi henkilökuntaa?

Meitä on yhteensä 8 henkeä

Pitääkö paikkansa, että kaupan katolle tulevat aurinkopanelit? Miksi ja miten tällaiseen päädyit? Kuinka ison osan sähköntarpeestasi ne kattavat?

Kyllä kaupan katolle asennetaan omat aurinkopaneelit kaupan käyttöön. Niillä voidaan kattaa lähes koko kaupan sähkönkulutus aurinkoisena päivänä. Aurinkopaneelien avulla voidaan pienentää sähkölaskua ja ne ovat myös vastuullinen valinta, sillä aurinkoenergian hiilidioksidipäästöt ovat nolla.   

Aiotko ja jos, niin miten, osallistua tammelalaisten elämään, esim. harrastus-tai yhdistystoiminnan kautta?

Kyllä on tarkoitus olla aktiivisesti mukana. Esim tukemalla lasten ja nuorten toimintaa.

Kuinka pitkä on kauppiaan työpäivä?

Kauppiaan työ ja yrittäjyys on tavallaan 24/7. Välillä päivät venyvät pitkiksi, mutta aikaa jää myös perheelle ja vapaa-ajalle. Silloin tykkään liikkua ja laittaa ruokaa. 

Aiheeseen liittyviä juttuja